cím
Leírás
A napon szárított paradicsom érett paradicsom, mely víztartalmának nagy részét aszalás során elveszíti. A vitaminok- és ásványi anyagok azonban sokkal koncentráltabban lesznek jelen, valamint antioxidáns tartalma is jelentősen megnő. Vagyis: Az aszalás hagyományos gyümölcs- és zöldség tartósítási módszer, mely a legtöbb háztartási praktikával ellentétben se cukrot, se tartósítószert nem igényel. Az így készült étel kiváló rost- és energiaforrás is egyben, különösen a téli időszakban, mikor híján vagyunk a friss gyümölcsöknek, zöldségeknek. Salátákba, pizzára, tésztákhoz, esetleg húsok mellé, köretek dúsításához. Például a bulgurt vagy a kuszkuszt is gazdagithatjuk pár szem aszalt paradicsommal.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Származási ország: OlaszországAz Alce Nero gyártóról:
Olasz bio gazdálkodás - 1978 óta - Több mint 1000 gazdálkodót egyesít Olaszországban és több mint 10 000 kis családi gazdaságot Közép- valamint Dél-Amerikában. Több mint 40 éve választják a biogazdálkodást, ápolva a növény és az ember közötti kényes egyensúlyt: ezért döntöttek úgy, hogy olyan élelmiszereket állítanak elő, melyek mindkettőnek jót tesznek. Olyan termékeket, melyek szintetikus vegyszerek használata nélkül termesztett alapanyagokból készülnek, a legmodernebb agronómiai kapacitásoknak köszönhetően, a föld és az azt művelő emberek iránti legnagyobb tisztelettel. Olyan technikákkal feldolgozott termékeket, melyek megóvják és kiemelik az összetevőik tulajdonságait, köszönhetően a mindig rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes összetevőlistáknak is.
Még több Alce Nero?
Információk
Főkategória | Aszalványok |
Cukormentes infó* | Cukormentes* termék |