Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Libamáj, pástétom

A Royal Paté prémium, hízott libamáj pástétomai igazi úri mulatság, melyek tartósítószerek és teljes mértékben adalékanyagok nélkül készülnek, szabadalmaztatott technológiával. Gluténmentes, laktózmentes májkrémek, hűtést nem igényelnek. “A nagy hagyományokkal, de kiüresedett jelennel rendelkező luxusélelmiszert, a magyar hízott libamájat és annak magyar és nemzetközi fogyasztási kultúráját alkotja újra a Royal Paté.” Különféle ízpárosításokban: tokaji aszúval, vörös áfonyával, gesztenyemézzel, valamint többféle formában: egész libamáj, libamájblokk, mousse. Bárki megtalálhatja a számára megfelelő töménységet és állagot, mindamellett, hogy az újragondolás egyszerre hagyományos és modern. Ha szeretnél tőbbet megtudni róluk, olvasd el a Royal Paté-val készített mélyinterjúnkat! Tudtad, hogy 7 teljes évbe telt megvalósítani ezt a gourmet finomságot? Az interjúból kiderül, hogy miért!

Tipp: Nézz szét a chutneyk, ínyenc lekvárok között és párosítsd a natúr libamájat áfonyalekvárral, datolyás narancslekvárral, lilahagymalekvárral vagy camparis narancslekvárral. Nagyon jól passzolnak egymáshoz. A libamáj továbbá igazi hungarikum, így kitűnő gasztro ajándék is rokonoknak, barátoknak/külföldi barátoknak, kollégáknak, bárkinek.
Az oldal tetejére