Magvak
Mandula sós karamellás csokoládéban, epres fehércsokiban, vagy fahéjjal szórva. Jól hangzik, nem? Ráadásul, mivel az olajos magvak nagy mennyiségben tartalmaznak többszörösen telítetlen zsírsavakat, segítenek egészségesen tartani a szív- és érrendszert, valamint a bőr hidratációját belülről támogatni. Telis-tele vannak szuper tápanyagokkal, hiszen elsőszámú rost-, fehérje-, vitaminforrások. Húsok mellé szószt is készíthetsz belőlük, nagyon jól harmonizál a csirkével a mandula, a dió, a kesudió, a mogyoró, a pekándió, a szezámmag, de lényegében szinte bármelyik mag. Rizs, bulgur, köles - mint köret - és kész is a fehérjedús egytálétel.
A földimogyoró és a pekándió rengeteg B-vitamint tartalmaz, a mandula kalciumban és E-vitaminban gazdag, a dió bővelkedik folsavban, E-vitaminban, alfa-linolénsavban. Emellett minden magban nagy mennyiségű magnézium található. Napi ajánlott mennyiség: 1 maroknyi. (kb: 30 gramm)
A földimogyoró és a pekándió rengeteg B-vitamint tartalmaz, a mandula kalciumban és E-vitaminban gazdag, a dió bővelkedik folsavban, E-vitaminban, alfa-linolénsavban. Emellett minden magban nagy mennyiségű magnézium található. Napi ajánlott mennyiség: 1 maroknyi. (kb: 30 gramm)
Elérhetőség: Hamarosan Érkezik | Rendeld elő!
Lekvárosház Csípős Fűszeres Cayun Földimogyoró 180g
2.810 Ft