Halkonzerv, haltermék
Kiváló minőségű tengeri halak, halkonzervek bio extra szűz olívaolajban, sós lében, de akár különböző szószokban is. Ezek a prémium halacskák - mint például lazac, makréla, tonhal, szardínia - gondosan válogatott, igazi kis csodák. Színhús, lédús fehérje- és Omega-3 zsírsav források. Az egészséges mediterrán étrend kiemelkedő szereplői. Spanyol prémium tengeri halaink üveges kiszerelésben is kaphatók.
Pesasur Makréla Filé Bio Extra Szűz Olívaolajban 120g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.