Tengeri halak
Kiváló minőség vegyszer- és tartósítószer mentesen, bio extra szűz olívaolajban, sós lében, de akár különböző szószokban is. Ezek a prémium halacskák - mint például makréla, tonhal, szardínia - gondosan válogatott, igazi kis csodák. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és megjelenését a csomagoláson belül. Színhús, lédús fehérje- és Omega-3 zsírsav források. Salátába, tésztás ételekhez, szendvicsre, szószokba, köretek mellé, zöldségekkel. Lépj szintet és próbálj ki valami egészen különlegeset!
iCan Füstös Tőkehalmáj Olajban 120g
Az izlandi fenegyerek, a tőkehalmáj: tartósítószerek nélkül. A vállalat arra törekszik, hogy a rendelkezésre álló legjobb és legfrissebb nyersanyagokból állítsa elő termékeit. Annak érdekében, hogy mindezek megfeleljenek a fogyasztók elvárásainak, a HACCP (Hazard Analysis & Critical Control Points) rendszerrel dolgoznak. A lehetséges élelmiszerbiztonsági veszélyek azonosításával a gyártás különböző szakaszaiban, a kockázatok értékelésével, valamint a kritikus pontokon megfelelő erőforrások alkalmazásával biztosítják termékeik biztonságát. A gyártás minden mozzanatát rögzítik és nyomon követik, így garantálva, hogy a termelés megfeleljen a magas elvárásoknak. Ezen kívül MSC (Marine Stewardship Council) és kóser (Kashrut által tanúsított) termékek előállítására vonatkozó tanúsítvánnyal is rendelkeznek.
Pesasur Melva Hal Rotena Szószban 212ml/195g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Makréla Marokkói Salsa Szószban 195g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Tonhal Filé Sós Vízben 212ml/195g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Makréla Filé Bio Extra Szűz Olívaolajban 212ml/195g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Tonhal Filé Bio Extra Szűz Olívaolajban 212ml/195g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Tonhal Filé Szószban 212ml/195g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Tonhal Filé Olívaolajban 120g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Makréla Filé Bio Extra Szűz Olívaolajban 120g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Tonhal Filé Sós Vízben 120g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Tonhal Filé Bio Extra Szűz Olívaolajban 120g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Szardínia Picante Csípős 120g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Szardínia Filé Bio Extra Szűz Olívaolajban 120g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.
Pesasur Makréla Filé Sós Vízben 120g
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.