Olívabogyó és Kapribogyó
Mi a különbség a zöld és a fekete olívabogyó között? Az érettségi fok! A zöld olajbogyót ősszel, a feketét később, Januárban szüretelik. Fogyasztása mindenki számára ajánlott, melyet az orvostudomány is alátámaszt. A natúr, magozott olajbogyók mellett töltött olívabogyókat is találsz, példál feta sajttal töltve.
Hutesa Fekete Olajbogyó Magozott 900g/400g
A Hutesa fekete, magozott olajbogyó Spanyolországból származik. Fekete színe arról árulkodik, hogy teljesen érett állapotában szedték le, így testesebb, intenzívebb ízvilág jellemzi. Keverd salátába, tedd pizza tetejére, add zöldségkrémekhez vagy csak fogyaszd magában.
Fekete, magozott olívabogyó. Többféle kiszerelésben is kapható.
Még több Hutesa termék?
Hutesa Kapribogyó 100g/60g
A mediterrán konyhában előszeretettel használják a kapribogyót. Zöld színű, fanyar, kissé csípős ízű, kalória-, szénhidrát- és fehérjetartalma alacsony. A Hutesa kapribogyót fogyaszthatjuk előételként, adhatjuk mártásainkhoz, salsához vagy pizzánkat tehetjük vele még különlegesebbé.
Kapribogyó, mediterrán jellegű fogásokhoz.
Még több Hutesa termék?
Hutesa Zöld Olajbogyó Magozott 140g/60g
A Hutesa magozott, zöld olajbogyó Spanyolországból származik. Zöld színe azt jelenti, hogy az olajbogyót ősszel, az érési folyamat legelején szüretelték, így az íze is zsengébb, frissebb. Keverd salátába, tedd pizza tetejére, add zöldségkrémekhez vagy csak fogyaszd magában.
Zöld, magozott olívabogyó. Többféle kiszerelésben is kapható.