Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olívabogyó és Kapribogyó

Mi a különbség a zöld és a fekete olívabogyó között? Az érettségi fok! A zöld olajbogyót ősszel, a feketét később, Januárban szüretelik. Fogyasztása mindenki számára ajánlott, melyet az orvostudomány is alátámaszt. A natúr, magozott olajbogyók mellett töltött olívabogyókat is találsz, példál feta sajttal töltve.

Tipp: Nem csak salátákba, tésztákhoz és pizzán szuper, hanem egy egyszerű tükörtojást, rántottát, de akár szendvicset is feldobhatsz vele!
Rendezés:

Hutesa Zöld Olajbogyó Magozott 900g/400g

A Hutesa magozott, zöld olajbogyó Spanyolországból származik. Zöld színe azt jelenti, hogy az olajbogyót ősszel, az érési folyamat legelején szüretelték, így az íze is zsengébb, frissebb. Keverd salátába, tedd pizza tetejére, add zöldségkrémekhez vagy csak fogyaszd magában.

Zöld, magozott olívabogyó. Többféle kiszerelésben is kapható. 

Még több Hutesa termék?

1.840 Ft
4.600,00 Ft/kg

Hutesa Zöld Olajbogyó Magozott 140g/60g

Hutesa magozott, zöld olajbogyó Spanyolországból származik. Zöld színe azt jelenti, hogy az olajbogyót ősszel, az érési folyamat legelején szüretelték, így az íze is zsengébb, frissebb. Keverd salátába, tedd pizza tetejére, add zöldségkrémekhez vagy csak fogyaszd magában. 

Zöld, magozott olívabogyó. Többféle kiszerelésben is kapható. 

Még több Hutesa termék?

630 Ft
4.500,00 Ft/kg
Az oldal tetejére