Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hormonháztartás

Rendezés:

Natur Tanya® Nordic Koivu® Bio Nyírfanedv 500ml

Natur Tanya® Nordic Koivu® Ipari Titokkal Védett Bio Nyírfanedv, melyet úgy fogyaszthatsz a palackból, ahogy azt a természet előállította. A nyírfák nedve ugyanis gyorsan romlik, ezért a forgalmazók cukrot vagy citromsavat adnak hozzá. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv azonban semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz. Immunerősítő, természetes izotóniás ital, fokozza a fizikai és szellemi erőnlétet, felgyorsítja testünk saját salaktalanító folyamatait és számos bőrpanaszhoz kínál segítséget. 

Immunerősítő bio nyírfanedv, természetes izotóniás ital, fokozza a fizikai és szellemi erőnlétet, felgyorsítja testünk saját salaktalanító folyamatait és számos bőrpanaszhoz kínál segítséget.

Még több Natur Tanya termék?

2.610 Ft
5.220,00 Ft/l

Natur Tanya® Női Egyensúly Komplex 101.1g

A Natur Tanya® Női Egyensúly Komplex világszabadalommal védett összetevőket tartalmaz a hormonális szabályozáshoz és termékenységhez. Ajánljuk: hormonális problémák esetén, a női termékenység és szaporodás fenntartására, az egészséges szexuális funkció támogatására, a libidó fokozására, kisbabát tervező hölgyeknek. 

Speciálisan Nők számára kifejlesztett Natur Tanya® Női Egyensúly Komplex. 

Még több Natur Tanya termék?

7.420 Ft
73.392,68 Ft/kg
Az oldal tetejére