Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Máj és Epe

Rendezés:

Natur Tanya® Máriatövis Max+Kolin 60db

Maximális mennyiségű szilimarin, kolinnal, a máj és az epe egészségéhez. Terméküket úgy fejlesztették, hogy a megengedett legnagyobb mennyiségben (210 mg) tartalmazza a máriatövis mag kivonat aktív hatóanyagát, a szilimarint, kolinnal kiegészítve a májműködés fenntartására, mindezt 1 tablettában. A Natur Tanya® Máriatövis Max+Kolint ajánljuk a máj és epe egészségéhez, a toxikus anyagok szervezetből való eltávolításához és az emésztés támogatásához.

Natur Tanya Máriatövis Max+Kolin a máj és epe egészségének fenntartására. 

Még több Natur Tanya termék?

2.840 Ft
47,33 Ft/db

Natur Tanya® Vegán Articsóka Kapszula 60db

A Natur Tanya Vegán Articsóka tabletta jellemzői: 800mg articsóka kivonat standarizált  5% cinarin tartalommal. Támogatja az emésztést, a bélrendszer normál működését, a szervezet méregtelenítő funkcióit, valamint fenntartja az egészséges májműködést.

Vegán articsóka tabletta az emésztés, a bélrendszer normál működéséért, a szervezet méregtelenítő funkcióinak támogatásáért, valamint az egészséges májműködés fenntartásához. 

Még több Natur Tanya termék?

2.840 Ft
47,33 Ft/db

BioCo Máriatövis Extra 80db

A BioCo® magyar alapítású, 100%-ig magyar tulajdonban lévő márka, mely díjnyertes vitaminkészítmények, étrend-kiegészítők és speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek fejlesztésére, valamint gyártására specializálódott. 2007-ben elsők között vezették be a nemzetközileg elismert ISO 22000:2005 minőségirányítási rendszert, mely élelmiszerbiztonsági szempontból sokkal szigorúbb követelményeket támaszt a széles körben elterjedt ISO 9001:2009 szabványhoz képest. 2020-ban, még tovább fejlesztve a minőségbiztosítási rendszerüket, áttértek az ISO 22000:2018 élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerre. Gyártásuk megfelel a világszerte széles körben elismert GMP (Good Manufacturing Practice, Jó Gyártási Gyakorlat) követelményeinek. Termékeiket akkreditált laboratóriumban, a kötelező előírásokon túlmutatóan vetik alá toxikológiai, mikrobiológiai, valamint hatóanyagtartalom vizsgálatoknak. A kompromisszummentes BioCo® minőséget ezres nagyságrendű vizsgálati eredmény is igazolja. A BioCo® az a márka, mely egyedüliként rendelkezik 12 féle MÉKISZ “Tanúsított Minőség” védjeggyel ellátott termékkel. Az ilyen védjeggyel ellátott termékek minősége és megbízhatósága az azonos vagy hasonló termékek kínálatában a megszokottnál lényegesen jobban garantált. Megbízható gazdasági tevékenységük elismeréseként a BioCo Magyarország Kft. a Bisnode hitelminősítő intézet legmagasabb, AAA minősítésével rendelkezik, melyet Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a mondhat magáénak. 2016-ban kiérdemelték a Pegazus-díjat, mely a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások teljesítményét ismeri el. A díj azoké a vállalkozásoké, melyek egy-egy jó ötlettel, valamint az ezt követő termék- és értékesítési stratégiával rövid időn belül képesek voltak olyan kiemelkedő fejlődést elérni, mellyel minden hazai vállalkozás elé példaként állíthatók. Az Innovita termékcsalád is választékuk részét képzi.

4.400 Ft
55,00 Ft/db

Natur Tanya® Hepa Detox® 500ml

A Natur Tanya Hepa Detox 6562 mg porított őrleménynek megfelelő máriatövis kivonatot tartalmaz! A máriatövis fő bioaktív hatóanyaga pedig a szilimarin. A máj és az emésztés egészségének fenntartásához. 

Májvédő és emésztést segítő Natur Tanya Hepa Detox. 

Még több Natur Tanya termék?

5.910 Ft
11.820,00 Ft/l

GAL Kolin-só 100ml

Termékeik fejlesztésének alapja a természetesség és a hatásosság, kompromisszummentes megoldással. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában/arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben előfordulnak. A minőség iránti elköteleződést az is mutatja, hogy a termékfejlesztés során a saját kutatások helyett független nemzetközi klinikai kutatások eredményeit használják fel, majd választják ki a legmegfelelőbb összetevőket. Figyelembe veszik mérvadó orvosok, tekintélyes szakemberek állásfoglalásait. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a GAL alapanyagai a természetben is megtalálható formában legyenek jelen. A cég alapítóinak eredeti motivációja az volt, hogy Családtagjaik, Barátaik és maguk számára állítsanak elő kimagasló minőségű termékeket, s ezt úgy, hogy azok áraikkal is elérhetőek legyenek. Mivel a termékek rendkívül hatásosnak bizonyultak, fogyasztóik reklám nélkül is hamar hírét vitték. A siker arra sarkallta a tulajdonosokat, hogy ne csupán egy szűk réteg, hanem egyre több ember számára hozzáférhetővé tegyék e készítményeket. Termékeik gyártása szigorú európai uniós szabályozás alatt történik. Valamennyi alapanyagukat európai laboratórium is bevizsgálja.

2.820 Ft
28.200,00 Ft/l
Az oldal tetejére