Miss Karamella
Lekvárosház Sós Karamellkrém 300g
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Cicobello Cikória Pótkávé Karamell 150g
Koffein- és laktózmentes, cikória alapú magyar gabonakávé kivonatok többféle ízben. Laktózérzékenyeknek is ajánlható, növényi tejjel elkészítve. Régi haver, új formában, csakis természetes összetevőkből, ellenőrzött magyar gazdálkodásból. A Franck Henrik és Fiai vállalat 1822-ben alakult. Kávészerei kedvező fogadtatásra találtak az Osztrák-Magyar Monarchia országaiban, így 1911-ben megnyitották pótkávé gyártó üzemüket. A két világháború közötti időszak a fellendülés korszaka lett, mivel a pótkávé olcsóbb volt, mint a babkávé, ezért megnövekedett iránta az érdeklődés is. A gyár a második világháborút sértetlenül vészelte át, majd az ezt követő 1949-es államosítás után a Magyar Édesipari Vállalaton belül a Budapesti Zamat és Ostyagyár gyáregységeként működött. A Magyar Édesipari Vállalat 1971-es átszervezésekor a gyáregységet a Győri Keksz és Ostyagyárhoz csatolták. A rendszerváltást követően, 1991-ben, a Győri Keksz és Ostyagyárral együtt a United Biscuits tulajdonába került. Az angol tulajdonos több éves mérlegelés után úgy döntött, a profiljába nem illő gyáregységet értékesíti. A patinás cég végül 1994-ben magyar-svájci tulajdonba került és Multi-Cikória Kft. néven működött. 2021 nyarától a vállalkozás már 100%-ban magyar tulajdonú.
Lekvárosház Narancsos Karamellkrém 300g
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Lindt Hello Vegan Sós Karamellás Csokoládé 100g
A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!
Nick's Szelet Mogyoró-Karamella 40g
A Candy Store Kft. 2010-ben alakult. Kezdetben tradícionális élelmiszerek (édességek) forgalmazása volt a fő tevékenységük, később ez teljesen háttérbe szorult és a gluténmentes termékek felé terelődött a hangsúly. A Nick’s svéd csokik olyan finomságok, melyek gluténmentesek, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak és diétába is jól beilleszthetőek. "Az import mellett ma már hazai gyártók termékeit is forgalmazom. Magyar és külföldi beszállítóim folyamatosan bővülnek, így már nyolc ország gyártójával állok szoros kapcsolatban. Legfőbb célom a prémiumkategóriás, gluténmentes élelmiszerek elosztása az ország minden pontjára."
Mendula Törökmogyorókrém Sós Karamellás 180g
Dr. Tóth Melinda és Lukács Miklós közös szenvedélyének gyümölcse a Mendula. Kezdődött mindez 36 kis facsemete elültetésével és lekvár-, valamint különleges kekszek, egyéb finomságok készítésének gondolatával. Minden adott volt álmaik megvalósításához: a legjobb alapanyagok és a kis műhely is a tortakészítés, édes/sós kekszek értékesítésének alapkoncepiójával. Egy idő után azonban az egyre hangsúlyosabb kereslet a mentes termékek iránt más irányba terelte a kínálatot, hogy végül az olajos magvak és aszalt gyümölcsök vehessék át méltó főszerepüket. "Amikor a mogyorókrémet fejlesztettük, eszünkbe se jutott, hogy némi pálmaolajjal dúsítsuk (=olcsósítsuk), vagy hogy cukorral toljuk tele. Nem, mi olyan mogyorókrémet szerettünk volna csinálni, ami tényleg MOGYORÓkrém, nem cukorkrém vagy pálmaolajkrém. MÁST, JOBBAT akartunk csinálni, mint ami a piacon kapható. És ugyanez vezérelt minket a többi termékünknél is."
Szilas Aroma Karamell 30ml
A Szilas Aroma Kft. 1992-től forgalmazza jól ismert aromáit és élelmiszer színezékeit, melyeket az elmúlt évek fogyasztói igényéhez igazodva - a megszokott ízeket megtartva, de korszerűbb alapanyagok használatával - csomagolásában is megújulva kínál, 2012-től MAX márkanévvel. Termelő üzemük Kerepesen található.
Bombus Nyers Szelet Sós Karamell-Földimogyoró 50g
Nyers, vegán energia- és fehérjeszeletek. A Bombus a lehető legkevesebb és legjobb minőségű gluténmentes alapanyagokat használja fel. Termékeik nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, valamint tartósítószereket, emellett glutén- és laktózmentesek. A szeletek nem hőkezeltek, ezért megtartják eredeti tulajdonságaikat. Többféle ízben.
Alpro Protein Ital Karamell-Kávé 250ml
Karamellás, kávéízű szójaital borsófehérjével. Vegán, laktózmentes növényi protein ital. Glutént és tejterméket nem tartalmaz. Hozzáadott kalciummal és vitaminokkal.
Fedezd fel a többi laktózmentes növényi italt is!
Még több Alpro termék?
Nick's Szelet Tejkaramellás 28g
A Candy Store Kft. 2010-ben alakult. Kezdetben tradícionális élelmiszerek (édességek) forgalmazása volt a fő tevékenységük, később ez teljesen háttérbe szorult és a gluténmentes termékek felé terelődött a hangsúly. A Nick’s svéd csokik olyan finomságok, melyek gluténmentesek, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak és diétába is jól beilleszthetőek. "Az import mellett ma már hazai gyártók termékeit is forgalmazom. Magyar és külföldi beszállítóim folyamatosan bővülnek, így már nyolc ország gyártójával állok szoros kapcsolatban. Legfőbb célom a prémiumkategóriás, gluténmentes élelmiszerek elosztása az ország minden pontjára."
Demeter Chocolate Sós Karamellás Szaloncukor 200g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésevel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.
Nakd Nyers Szelet Sós Karamellás 35g
Különleges ízvilágú búzamentes, gluténmentes, tejmentes, vegán és hozzáadott cukortól mentes nyers energiaszeletek, melyek bűntudat nélkül csillapítják nassolási vágyunkat és természetes alapanyagokból készülnek. Semmi mesterséges adalékanyag, vagy ízfokozó. Elérhetőek többféle ízvariációban.
Naturgreen Bio Rizsdesszert Karamellával 2x125g
Végre megsütheted kedvenceidet tojás nélkül is ezekkel a vegán, gluténmentes, ökológiai termelésből származó tojáshelyettesítő porokkal! Figyelj arra, hogy kétféle verziójuk létezik: az egyik édes ételekhez, a másik pedig sós receptekhez fog beválni. A kókuszcukruk pedig szuper alternatívája a közönséges cukornak!
Alpro Karamell Desszert 125g
Az Alpro karamell desszertje egy növényi alapú, vegán, laktózmentes, pudingszerü édesség, melyet utazás közben, munkahelyen vagy akár suliban is könnyen előkaphatsz. Tejmentes, így hűtés nélkül is elvan.
Próbáld ki a többi vegán, laktózmentes desszertet is!
Még több Alpro termék?
Demeter Chocolate Sós-Karamellás Tejcsokoládé 50g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésèvel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.
HealthyCo Proteinella Sós Karamell 200g
A mogyorókrémek Svédországból érkeztek hozzáadott cukrok és pálmaolaj nélkül, fehérjével gazdagítva (tejsavó fehérjeizolátum), innen is a néveredet: protein+ nutella= Proteinella. Kellemest a hasznossal! A prémium alapanyagok kiválasztása mellett a környezetvédelemre is nagy figyelmet fordítanak - lásd: pálmaolaj embargó -, ezzel is védve az esőerdőket a felesleges pusztítástól. Többféle íz áll rendelkezésedre: mogyorós-kakaós, fehércsokoládé, sós-karamell.
AbsoBAR Zero Protein Szelet Sós-Karamell 40g
Finom csoki borítás alatt rejtőzik 11 grammnyi mennyei fehérje, amivel szervezetednek és lelkednek is jót teszel. A sós-karamellás AbsoBAR Zero protein szelet egy vegán, gluténmentes, laktózmentes fehérjeszelet magas fehérje-, valamint alacsony cukortartalommal. Diétás étkezés során is fogyasztható.
Vegán, gluténmentes, laktózmentes fehérjeszelet rizs- és borsófehérjéből, sós-karamellás ízben. Próbáld ki a többi AbsoBar Zero protein szeletet is!
Még több AbsoRice termék?
Demeter Chocolate Hawaii Vörös Sóval és Piemonti Mogyoróval Szórt Karamellás Csokoládé 50g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésèvel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.