Édességek
Természetesen - mint mindenből - itt is a moderáción van a hangsúly. A termékek többségében hozzáadott cukor nélkül vagy édesítőszerekkel készülnek és csakis a legszükségesebb összetevőket tartalmazzák. Folytass gluténmentes, vegán, szénhidrátcsökkentett étrendet vagy ha egyszerűen csak fontos számodra a prémium-bűnözés, biztos, hogy találsz a hangulatodnak és ízlésednek megfelelő endorfin-forrást.
Lekvárosház Sós Karamellkrém 300g
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Lindt Excellence Étcsokoládé 100% 50g
A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!
Demeter Chocolate Ruby Csokoládé Pasztilla 100g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésevel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.
Ichoc Bio Vegán Fehércsokoládé Vaníliával 80g
Az IChoc termékeket az 1895 óta üzemelő Weinrich csokoládégyárban készítik, Herfordban. Teljes mértékben állati eredetű alapanyagoktól mentes, rizstejes csokoládékat alkotnak, melyeket környezetbarát csomagolásban kínálnak. Még a fóliát is komposztálhatod, mely az édes kis kedvencedet védi. Kiemelten ügyelnek rá, hogy termékeik emulgeálószerektől, mesterséges anyagoktól, valamint aromáktól mentesen készüljenek. Egyáltalán nem szeretik a pálmaolajat! Csokoládéik BIO minősítésűek és "bean to bar" eljárással készülnek. Kakaó beszerzési helyük a Dominikai Köztársaság, termesztése pedig úgynevezett "kevert" művelésben történik olyan területeken, ahol az ország természetes flóráját és állatvilágát megőrzik. Kiváló alternatíva a vegán életmódot követők vagy épp a tejallergiában szenvedők számára.
Mic-Rose Orvosi Pemete Cukorka 75g
A Microse Kft. 1989-ben alakult, magántulajdonú vállalkozás. 1996-ban vásárolták meg a cég jelenlegi, érdi telephelyét. Cukorka- és csokoládé üzemmel is rendelkeznek, ahol töltött és töltetlen csokikat, valamint cukrokat, szaloncukrokat gyártanak.
Lekvárosház Narancsos Karamellkrém 300g
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Demeter Chocolate Zserbó Bonbonválogatás 90g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésèvel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.
Lindt Hello Vegan Cookie Csokoládé 100g
A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!
Lindt Hello Vegan Sós Karamellás Csokoládé 100g
A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!
Nick's Szelet Kókuszos 40g
A Candy Store Kft. 2010-ben alakult. Kezdetben tradícionális élelmiszerek (édességek) forgalmazása volt a fő tevékenységük, később ez teljesen háttérbe szorult és a gluténmentes termékek felé terelődött a hangsúly. A Nick’s svéd csokik olyan finomságok, melyek gluténmentesek, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak és diétába is jól beilleszthetőek. "Az import mellett ma már hazai gyártók termékeit is forgalmazom. Magyar és külföldi beszállítóim folyamatosan bővülnek, így már nyolc ország gyártójával állok szoros kapcsolatban. Legfőbb célom a prémiumkategóriás, gluténmentes élelmiszerek elosztása az ország minden pontjára."
Palma Hot Chocolate Forró Csokoládé Málnás 10 Tasak
Prémium minőségű, olasz forró csoki porok cukor nélküli változatban is, édesítőszerrel. Kinálatunkban még nincs jelen a teljes termékpalettájuk, de az egyeztetések folyamatban vannak, hiszen már mi is nagyon várjuk azokat a milkshake-eket, chai latte-kat, szálas teákat és kávé kapszulákat! Addig is itt van nekünk pár menő forró csoki!
Natural Köleses Piskóta 150g
Gluténmentes termékek, természetes összetevőkből.
Makedoniki Halva Kakaós 200g
Egy cseppnyi kézzel készített Halva és vele együtt egy csepp Görögország is. A Halva Indiából és Közép-Ázsiából származó édesség, de ahány nemzet, annyiféle értelmezés, hiszen hozzávalói nemzetről nemzetre változnak. Az alap azonban ugyanaz: szezámmag, cukor, méz és növényi olaj. A Makedoniki egy görög vállalat, görög aláfestéssel. Vlassis Halvatzis alapította 1972-ben Nyugat-Attikában, melynek irányitását fiai vették át 1989-ben és ez a struktúra a mai napig fennáll. Az első termelési egységüket 1993-ban alapították, majd 1997-ben gyártóegységük Közép-Macedóniába való áthelyezésével 25 000 négyzetméteren végül tartósan gyökeret vertek.
Nyírfacukor Vaníliás Pudingpor 80g
A Nyírfacukor márka olyan fontos értékeket képvisel, mint a természetesség, korszerűség, megbízhatóság, innováció, magas minőség és íz, kompromisszumok nélkül. Cégük családi vállalkozásként indult 2008-ban, azzal a nemes céllal, hogy természetes alternatívát kínáljanak családok számára, hogy finom, ugyanakkor egészséges ételeket/italokat fogyaszthassanak, különösebb egészségügyi kockázatok nélkül. Így lettek a természetes cukorhelyettesítő kategória megalkotói és vezető márkája Magyarországon. Háromszoros MagyarBrands és kétszeres SuperBrands díjas termékeik egyre bővülő kínálata jelenleg Szlovákiában, Romániában, továbbá Csehország egyes részein is elérhetőek, külföldi kapcsolataikat pedig folyamatosan bővítik, például Ausztria és Németország felé.
Demeter Chocolate Szőke Csokoládé 60g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésèvel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.
Nick's Szelet Mogyoró-Karamella 40g
A Candy Store Kft. 2010-ben alakult. Kezdetben tradícionális élelmiszerek (édességek) forgalmazása volt a fő tevékenységük, később ez teljesen háttérbe szorult és a gluténmentes termékek felé terelődött a hangsúly. A Nick’s svéd csokik olyan finomságok, melyek gluténmentesek, hozzáadott cukrot nem tartalmaznak és diétába is jól beilleszthetőek. "Az import mellett ma már hazai gyártók termékeit is forgalmazom. Magyar és külföldi beszállítóim folyamatosan bővülnek, így már nyolc ország gyártójával állok szoros kapcsolatban. Legfőbb célom a prémiumkategóriás, gluténmentes élelmiszerek elosztása az ország minden pontjára."
Grapoila Mandulakrém 200g
A mandulakrém a mandula hidegen sajtolása után az olaj aljára ülepedő krém, mely koncentráltan tartalmazza a mandulában található értékes tápanyagokat. Magas E-vitamin tartalmú, gluténmentes prémium magkrém, magvaj. Pirítósra, zabkásába, sütemények krémjeibe, muffinokba, húsok mellé almaszósszal. Cukormentes.
Gluténmentes, vegán, prémium magkrémek a Grapoila-tól. Diétás étrendbe is illeszthetőek, hiszen cukormentesek.
Még több Grapoila termék?
Nyírfacukor Panna Vaníliás 50g
A Nyírfacukor márka olyan fontos értékeket képvisel, mint a természetesség, korszerűség, megbízhatóság, innováció, magas minőség és íz, kompromisszumok nélkül. Cégük családi vállalkozásként indult 2008-ban, azzal a nemes céllal, hogy természetes alternatívát kínáljanak családok számára, hogy finom, ugyanakkor egészséges ételeket/italokat fogyaszthassanak, különösebb egészségügyi kockázatok nélkül. Így lettek a természetes cukorhelyettesítő kategória megalkotói és vezető márkája Magyarországon. Háromszoros MagyarBrands és kétszeres SuperBrands díjas termékeik egyre bővülő kínálata jelenleg Szlovákiában, Romániában, továbbá Csehország egyes részein is elérhetőek, külföldi kapcsolataikat pedig folyamatosan bővítik, például Ausztria és Németország felé.