Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pakkok

Termékválogatások kisebb-nagyobb kiszerelésben, melyek egyetlen csomagban több különböző ízt tartalmaznak, különféle tematikában. Kóstolónak, ajándéknak is remek választás, vagy ha épp kísérletezni támadt kedved és felfedező útra indulnál. Chutneyk, lekvárok, fűszerek: csak hogy néhányat említsünk.
Rendezés:

A Fűszeres Lány Kemény Legény Pakk

Kézműves, prémium fűszerválogatás cuki kis dobozban a kemény, csípős ízek kedvelőinek. A csomagban barbecue fűszerkeverék, mexikói fűszersó, valamint indiai fűszerkeverék található, 90g-os és 60g-os kiszerelésekben.

A prémium, kézműves fűszerkeverékek külön-külön is megvásárolhatók.

Még több Fűszeres Lány termék?

7.580 Ft

A Fűszeres Lány Dögös Ötös Pakk

Kóstoló csomag A Fűszeres Lány prémium, kézműves fűszereiből. Öt az egyben válogatás azoknak, akik nem tudnak vagy nem is akarnak választani és leginkább kíváncsiak. A csomagolásban 50 ml-es mini kiszereléseket találsz a következő fűszersókból: Provence, Magyar, Olasz, Görög, Mexikói.

Ha a kézmüves fűszerkeverékek közül valamelyik nagyon megtetszik, azt nagyobb kiszerelésben is megtalálod.

Még több Fűszeres Lány termék?

7.580 Ft

A Fűszeres Lány Keleti Varázscsomag Pakk 3x60g

Indiai, kínai, török ízek a konyhádban. A különleges, egzotikus ízek szerelmeseinek ajánljuk ezt a kézműves, prémium Keleti Varázscsomag fűszerválogatást. Az összeállításban indiai garam masala fűszerkeverék, kínai ötfűszer keverék, valamint török baharat fűszerkeverék található 60g-os kiszerelésekben.

Próbálj ki hasonlóan izgalmas, kézműves fűszerválogatásokat, kóstolókat is! Mondjuk a Kemény Legény Pakkot vagy a Dögös Ötös Pakkot.

Még több Fűszeres Lány termék?

7.090 Ft

Lekvárosház Prémium Lekvárválogatás 3x120ml

Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.

4.290 Ft

A Fűszeres Lány Mediterrán Álomcsomag Pakk

Ezekkel a kézműves olasz, provence-i és görög fűszerkeverékekkel megidézheted a mediterrán konyhák magával ragadó ízvilágát. Egyaránt alkalmasak húsok pácolására, grillzöldség fűszerezésére, olaszos receptekhez, paradicsomszószokhoz, valamint salátaöntetek készítéséhez.

Fedezd fel a többi kézműves fűszerválogatás pakkot is!

Még több Fűszeres Lány termék?

7.090 Ft
Az oldal tetejére