Termelői
A termékeket nem rendszereztük kategóriákba, mert szerettük volna meghagyni a nézelődés, válogatás élményét, akárcsak egy igazi piacon. Hol egy kis termelői méz, hol egy kis prémium szörp. Néha pedig szembejön egy kis kézműves lekvár vagy fűszerpaprika is. Alkudozni ugyan nem lehet, de kincseket találni biztosan.
Váraljai Kékfestő Méhpempős Propoliszos Virágporos Méz 250g
Ez a Váraljai termelői, méhpempős-propoliszos-virágporos méz 94%-ban tartalmaz repcemézet, amihez propoliszt, virágport és méhpempőt adtak. Rendkívül egészséges kombináció, általános immunerősítésre kiváló természetes forrás. A legjobb önmagában, egy kiskanálról lenyalogatva elfogyasztani.
A méhpempős-propoliszos-virágporos mézből többféle kiszerelés is kapható.
Még több Váraljai Családi Gazdaság termék?
Lekvárosház Prémium Áfonyalekvár Málnával 314ml
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Gere Villányi Kékszőlőmag- és Héj Mikroőrlemény 150g
Gere Attila a Pécsi Tudományegyetemmel karöltve végzett kutatást a pincészet szőlőmag- és szőlőhéj-őrleményét vizsgálva, melyről többek között az alábbi összefoglaló született. Katt ide! A Gere Attila Pincészet története hét generációval ezelőtt kezdődött és a vállalkozás életében a teljes család a mai napig részt vesz. A saját birtok termésén túl alapboraikhoz más forrásokból is vásárolnak szőlőt. A szőlőmaggal kapcsolatban először a Nobel-díjas tudós, Dr. Szent-Györgyi Albert írta le az emberi szervezetre kifejtett kedvező hatását. 1936-ban ő mondta ki először azt is, hogy a szőlőmag tartalmazza valószínűleg a legtöbb természetes antioxidánst. Pincészetük 2010 óta foglalkozik a bortermelés során képződő szőlőmag- és szőlőhéj feldolgozásával. Ez a folyamat ma már teljes egészében a pincészet saját üzemében, bioművelésű szőlőterületek alapanyagának felhasználásával zajlik. A szőlőmagból olaj, valamint őrlemény készül. Mivel a szőlőmag egészben vagy szétrágva nem tudja kifejteni jótékony hatását, ezért mindenképpen szükséges a porítása. Így a benne rejlő hatóanyagok a felszínre kerülnek és egyszerűbben, nagyobb felületen tudnak érintkezni szervezetünkkel, így felszívódásuk könnyedén végbemegy.
Váraljai Kékfestő Méhpempős Propoliszos Virágporos Méz 400g
Ez a Váraljai termelői, méhpempős-propoliszos-virágporos méz 94%-ban tartalmaz repcemézet, amihez propoliszt, virágport és méhpempőt adtak. Rendkívül egészséges kombináció, általános immunerősítésre kiváló természetes forrás. A legjobb önmagában, egy kiskanálról lenyalogatva elfogyasztani.
A méhpempős-propoliszos-virágporos mézből többféle kiszerelés is kapható.
Még több Váraljai Családi Gazdaság termék?
Alce Nero Bio Paradicsomszósz Arrabbiata 200g
Bio, olasz paradicsomszósz friss, napon érlelt paradicsomokból préselve. Pikáns, csípős prémium szósz chilivel, üveges kiszerelésben, melyből gombás, bolognai ragus és bazsalikomos változat is elérhető. Vegán, gluténmentes étkezés vitamindús kiegészítője. Tészták, szószok kihagyhatatlan kelléke.
Az olasz, bio, gluténmentes paradicsomszószok többféle variációban is kaphatók, mint például gombás, zöldborsós, klasszikus bazsalikomos és vegán bolognai ragus is.
Még több Alce Nero Termék?
Mayer Sárgabaracklekvár 392g
100% magyar, kézműves sárgabaracklekvár Budakesziről. Ez a prémium lekvár kimagasló gyümölcstartalommal és szuper barackos ízzel büszkélkedhet, amit tölthetünk péksüteményekbe, adhatjuk desszertekhez, kenhetjük pirítósra, kalácsra, tölthetjük palacsintába, torta töltelékekbe, ideális sütemény készítéshez.
Prémium, kézműves sárgabaracklekvár sütéshez vagy önmagában fogyasztva.
Még több Mayer termék?
Lekvárosház Levendulás Eperdzsem Steviával 312ml
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Primus Babakeksz Almás 100g
Kézműves, gluténmentes, vegán Primus almás babakeksz almacukorral. Csakis természetes összetevőkkel, mesterséges adalékanyagok nélkül. 6 hónapos kortól.
Gluténmentes, vegán babakeksz a legkiválóbb összetevőkkel.
Még több Primus termék?
Váraljai Kékfestő Virágpor 210g
Ebben a Váraljai termelői virágporban növekedésserkentő anyagok, ásványi anyagok és nyomelemek, vitaminok, aminosavak, valamint baktériumölő anyagok találhatók. Élénkít, fokozza a szellemi teljesítményt, emeli a koncentráló készséget. Napi 1 evőkanálnyi mennyiséget oldj fel tetszés szerinti folyadékban vagy rágd össze.
Kóstolj bele a többi Váraljai termelői mézes finomságba is!
Még több Váraljai Családi Gazdaság termék?
Ízmíves Padlizsánkrém 105g
Ízmíves padlizsánkrém 100%-ban természetes, vegán összetevőkből, ahol a padlizsán mellett a fehér bab is helyet kapott. Az Ízmíves vegán szendvicskrémek egészséges zöldségkrémek, pástétomok, melyek gluténmentesek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, mesterséges adalékanyagokat és tartósítószereket sem.
Vegán, gluténmentes, cukormentes padlizsánkrém.
Még több Ízmíves termék?
Lekvárosház Paprikalekvár 312ml
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Alce Nero Bio Gluténmentes Spagetti 250g
Olasz bio gazdálkodásból származó gluténmentes spagetti tészta, melyet kukoricalisztből és rizslisztből készítettek. Vegán étrendbe is illeszthető, hiszen tojásmentes. Olaszos receptek kiváló alapja. Gazdagítsuk szószokkal, zöldséges feltétekkel.
Bio, olasz, gluténmentes spagetti tészta.
Még több Alce Nero Termék?
Lekvárosház Prémium Narancslekvár Camprival 314ml
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Mendula Törökmogyorókrém Sós Karamellás 180g
Dr. Tóth Melinda és Lukács Miklós közös szenvedélyének gyümölcse a Mendula. Kezdődött mindez 36 kis facsemete elültetésével és lekvár-, valamint különleges kekszek, egyéb finomságok készítésének gondolatával. Minden adott volt álmaik megvalósításához: a legjobb alapanyagok és a kis műhely is a tortakészítés, édes/sós kekszek értékesítésének alapkoncepiójával. Egy idő után azonban az egyre hangsúlyosabb kereslet a mentes termékek iránt más irányba terelte a kínálatot, hogy végül az olajos magvak és aszalt gyümölcsök vehessék át méltó főszerepüket. "Amikor a mogyorókrémet fejlesztettük, eszünkbe se jutott, hogy némi pálmaolajjal dúsítsuk (=olcsósítsuk), vagy hogy cukorral toljuk tele. Nem, mi olyan mogyorókrémet szerettünk volna csinálni, ami tényleg MOGYORÓkrém, nem cukorkrém vagy pálmaolajkrém. MÁST, JOBBAT akartunk csinálni, mint ami a piacon kapható. És ugyanez vezérelt minket a többi termékünknél is."
Fertődi Szörp Sárgabaracklekvár 400g
A családi vállalkozás 2000-ben alakult, Fertődön. A kis szériának köszönhetően minden termékükre egyenként tudnak figyelni. Hisznek abban, hogy a magyar kézműves termékeknek helye van bármely magyar család asztalán. Gyümölcsszörpjeik 100% gyümölcsléből, lekvárjaik pedig valódi, Fertőd környéki gyümölcsökből főnek tartósítószer- és színezékmentesen.
Lekvárosház Rebarbarás Meggydzsem 312ml
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Donum Terrae Áfonyaecet 250ml
A Föld ajándéka - mert a név kötelez. A Danyi Éva által megálmodott márka 2011-ben született meg. Délvidéken, környékbeli termelőktől szerzik be a minőségi alapanyagokat, amire ha épp nincs mód, akkor gondosan megválasztott, megbízható kereskedőktől. Főként magolajak, magkrémek és gyümölcsecetek készülnek szárnyaik alatt, de gluténmentes, vegán, hozzáadott cukortól mentes szaloncukrok is gazdagítják a szezonális kínálatot. Ikonikus, többszörösen díjazott tökmagkrémük és tökmagolajuk mellett felsorakoznak még olyan finomságok, mint a mandulakrém, vagy a kesudiókrém, a szezámolaj, szőlőmagolaj, a málna- vagy akár az áfonyaecet. Az utóbbi időkben több díjnyertes termékük is lett és úgy néz ki, hogy számuk folyamatosan bővül. Csak így tovább!
Lekvárosház Rebarbarás Meggydzsem Steviával 312ml
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.