Hangulatjavító
Terülj-terülj asztalkám! Ide mindent, ami dopamint, szerotonint, endorfint és oxitocint szabadít fel! A boldogság-hormonoknak fontos szerepük van az agy jutalmazásért felelős mechanizmusában. Növeli a motivációt és feltuningolja a hatékonyságot. A csokoládé, valamint egyéb nyalánkságok majszolása köztudottan javítja hangulatunkat. Az agy úgynevezett fenil-etilamin vegyületet képes termelni, melyet szervezetünk akkor állít elő, mikor szerelmesek vagyunk, azonban az állandó csokoládéfogyasztás nem pótolhatja párunk iránt érzett szerelmünket. Mi küldjük a nasikat, csúnya összetevők nélkül, te pedig lepd meg magad egy kis aprósággal!
Lekvárosház Sós Karamellkrém 300g
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Lekvárosház Narancsos Karamellkrém 300g
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Demeter Chocolate Ruby Csokoládé Pasztilla 100g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésevel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.
Lindt Excellence Étcsokoládé 100% 50g
A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!
Lekvárosház Narancsos Forró Csoki 170g
Ezekkel a kézműves lekvárokkal nem tudunk semlegesek maradni. Hihetetlenül finomak, rendkívül magas gyümölcskoncentrációval rendelkeznek és igazi prémium ízélményt adnak. A klasszikus receptúra szimbiózisban olvad össze egy érezhetően tapasztalt, kifinomult érzékkel megáldott kéz szakértelme alatt. Még a merészebb kombinációk is az elegancia fátylával siklanak végig ízlelőbimbóink lelkes ujjongása marta varázsa alatt. Minden egyes üveg lekvárt maga a Mester, Kaldeneker György készít, Lekvárosházának célja pedig, hogy hazai termelők gyümölcseit/zöldségeit használják fel, támogatva a helyi gazdaságot. Mindezeken felül karamellkrémek, teák, bundás-fűszeres magvak, forró csokik és természetesen lekvárok cukormentes változatai is várják, hogy felfedezd őket.
Éléskamra Kókuszvarázs Paleo Bögrés Süti 52g
Liszi Gabi reform táplálkozó, termékfejlesztő, az Éléskamra gluténmentes megoldáslisztek megálmodója. Munkásságáért 2018-ban az Év termékfejlesztőjének választották. A kínálatban többek között paleo szénhidrátcsökkentett lisztek, lisztkeverékek találhatóak meg, melyek olajtalanított maglisztek, étkezési rostok, valamint tápióka keményítő megfelelő és harmonikus keverékéből állnak. Mostantól bármit megsüthetsz, elkészíthetsz, diétádnak, étrendednek megfelelően, nem kell a kedvencekről lemondani.
Demeter Chocolate Zserbó Bonbonválogatás 90g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésèvel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.
Lindt Hello Vegan Cookie Csokoládé 100g
A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!
Ichoc Bio Vegán Fehércsokoládé Vaníliával 80g
Az IChoc termékeket az 1895 óta üzemelő Weinrich csokoládégyárban készítik, Herfordban. Teljes mértékben állati eredetű alapanyagoktól mentes, rizstejes csokoládékat alkotnak, melyeket környezetbarát csomagolásban kínálnak. Még a fóliát is komposztálhatod, mely az édes kis kedvencedet védi. Kiemelten ügyelnek rá, hogy termékeik emulgeálószerektől, mesterséges anyagoktól, valamint aromáktól mentesen készüljenek. Egyáltalán nem szeretik a pálmaolajat! Csokoládéik BIO minősítésűek és "bean to bar" eljárással készülnek. Kakaó beszerzési helyük a Dominikai Köztársaság, termesztése pedig úgynevezett "kevert" művelésben történik olyan területeken, ahol az ország természetes flóráját és állatvilágát megőrzik. Kiváló alternatíva a vegán életmódot követők vagy épp a tejallergiában szenvedők számára.
Lindt Hello Vegan Sós Karamellás Csokoládé 100g
A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!
Palma Hot Chocolate Forró Csokoládé Málnás 10 Tasak
Prémium minőségű, olasz forró csoki porok cukor nélküli változatban is, édesítőszerrel. Kinálatunkban még nincs jelen a teljes termékpalettájuk, de az egyeztetések folyamatban vannak, hiszen már mi is nagyon várjuk azokat a milkshake-eket, chai latte-kat, szálas teákat és kávé kapszulákat! Addig is itt van nekünk pár menő forró csoki!
Demeter Chocolate Szőke Csokoládé 60g
"Aki a finom csokoládét szereti, rossz ember nem lehet!" Különleges élmény az igazán ínyenceknek! Kézműves, prémium minőségű, többszörös nemzetközi díjnyertes csokoládék, bonbonok, valamint forró csokik és szaloncukrok alkotják a szortimentet. A családi vállalkozás saját csokigyárában termékeiket kézzel készíti és kézzel is csomagolja. De hogyan is kezdődött mindez? És mikor? Valahol 2011 környékén, az Édes Napok csokoládé fesztiváljával. Lenyűgözte őket az ízek, valamint a látvány harmóniája, s akkor ott valami megszületett: az elhatározás, hogy ők is megalkotják csokimennyországukat. Ekkor már ugyan 20 éve édességek készítésèvel foglalkoztak, de magáról a prémium csoki fogalmáról még nem voltak meg a határozott körvonalak. Hazatérésük után a szakirodalom tanulmányozásába fogtak, ismerkedtek az új trendekkel, a Csokoládé Akadémia több kurzusán is részt vettek, majd az a szerencse érte őket, hogy a belgiumi Callebaut csokoládégyártó világhírű csokoládé akadémiáján tanulhattak, ahol a legnagyobb mesterektől szerezhettek értékes tudást. Egy év leforgása alatt már kiállítóként vettek részt azon a bizonyos Édes Napok fesztiválján. Laktóz- és cukormentes életvitelt folytatók is megtalálhatják legújabb kedvenc csokijukat.
Rapunzel Bio Samba Étcsokoládékrém 250g
A német Rapunzel vállalat organikus minősítéssel rendelkező bio élelmiszereket gyárt. A márka gondoskodik arról, hogy a gyártási folyamat minden résztvevője, a cég összes dolgozója és partnere méltányos és etikus bánásmódban részesüljön. Állatkísérlet mentes, organikus termékek, GMO- és adalékanyagoktól mentesen.
Makedoniki Halva Kakaós 200g
Egy cseppnyi kézzel készített Halva és vele együtt egy csepp Görögország is. A Halva Indiából és Közép-Ázsiából származó édesség, de ahány nemzet, annyiféle értelmezés, hiszen hozzávalói nemzetről nemzetre változnak. Az alap azonban ugyanaz: szezámmag, cukor, méz és növényi olaj. A Makedoniki egy görög vállalat, görög aláfestéssel. Vlassis Halvatzis alapította 1972-ben Nyugat-Attikában, melynek irányitását fiai vették át 1989-ben és ez a struktúra a mai napig fennáll. Az első termelési egységüket 1993-ban alapították, majd 1997-ben gyártóegységük Közép-Macedóniába való áthelyezésével 25 000 négyzetméteren végül tartósan gyökeret vertek.
Sambirano Gold Pörkölt Kakaóbab Töret 100g
Prémium, belga pörkölt kakaóbab töret, mely a nyers, egész, napon szárított kakaóbab pörkölt és zúzott, héj nélküli változata. Ropogós textúrája és csokoládés ízvilága miatt édes és sós fogásokban egyaránt alkalmazható. Desszertekben, süteményekben, forró csokikban, turmixokban. Vegán, tejmentes, gluténmentes.
Ha prémium kakaó készítményeket keresel, mint ghánai és perui, cukormentes kakaóporok, belga csokoládé pasztillák, kakaóbabok, kakaóvaj tömbök, akkor nézz szét nálunk, mert mindezekből többféle kiszerelést is kínálunk.
Még több Sambirano Gold termék?
Rapunzel Bio Csoki Rum-Mazsola-Mogyoró 100g
A német Rapunzel vállalat organikus minősítéssel rendelkező bio élelmiszereket gyárt. A márka gondoskodik arról, hogy a gyártási folyamat minden résztvevője, a cég összes dolgozója és partnere méltányos és etikus bánásmódban részesüljön. Állatkísérlet mentes, organikus termékek, GMO- és adalékanyagoktól mentesen.
Sambirano Gold Nyers, Egész, Napon Szárított Kakaóbab 250g
Gluténmentes, tejmentes, vegán étkezésbe illeszthető perui nyers, egész kakaóbabok napon szárítva. 100g, 250g és 500g-os kiszerelésben kapható. Prémium minőség. Fogyaszthatjuk önmagában; egészben vagy őrölve, de adhatjuk müzlikhez, zabkásákhoz, turmixokhoz is. Értékes vitamin- és antioxidáns forrás.
A 100% tisztaságú nyers, napon szárított, egész kakaóbab szemek többféle kiszerelésben kaphatók.
Még több Sambirano Gold termék?
Sambirano Gold Nyers, Napon Szárított Kakaóbab Töret 500g
100% kakaóbab töretek Peru-ból. Prémium minőség, kimagasló vitamintartalom. A kakaóbab töretek az egész, napon szárított kakaóbabok héj nélkúli, zúzott változatai, melyekből pörkölt verziót is találsz nálunk. Mindkettő beilleszthető vegán, tejmentes, gluténmentes étrendbe, adható müzlikhez, süteményekhez, forró csokikhoz.
100% kakaó tartalmú kakaóbabok, töretek, ghánai és perui kakaóporok, belga csokoládé pasztillák, kakaóvaj tömbök széles választéka kapható.