cím
Leírás
Az útifű maghéj többféleképpen fogyasztható. Lehet önmagában, egy nagy pohár folyadékban elkeverve, vagy ételhez (krémek, töltött, rakott ételek, levesek, főzelékek stb.) adva, akár kenyérbe vagy péksüteménybe sütve is. A rostok épségét a hő nem befolyásolja.
Vízmegkötő képessége miatt kitűnő állományjavító lehet, például gyümölcs- és zöldségpépek szilárdításához használható (pl. rétes készítésekor a töltelékhez keverhető).
Adagolása több tényező függvénye, például az is meghatározza, milyen célból fogyasztjuk. Általánosságban 1-3 teáskanál mennyiség javasolt. Akár folyamatosan is fogyasztható, de érdemes szakember véleményét kikérni erről.
A Naturmind gyártóról:
A BiOrganik szárnyai alól bukkan elő a Naturmind vonal, mely az “anyukájával” ellentétben a nem ökológiai gazdálkodásból származó termékekre utal, hogy egyértelműen megkülönböztethetőek legyenek bio társaiktól. Természetesen ezek a termékek sem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, tartósítószert, színezékeket. Minden Naturmind termék vegán, tej- és tojásmentes. Gluténmentes termékek is megtalálhatóak a kínálatban, így az erre érzékeny vásárlókat is ki tudják szolgálni.
Még több Naturmind?
Információk
Főkategória | Étkezési Alapanyagok |
Alkategória | Segédanyagok |
Glutén infó | Gluténmentes termék |