Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.700 Ft
Menny.:

Benjamissimo Bio Csoki Sós Karamell-Mandula 70g

Bio, kóser, vegán csokoládék - A Benjamin család 2014-ben fedezi fel a csokoládé iránti szenvedélyét. Otthon kezdenek kísérletezni a nyers kakaóból készült csokoládéval. Az az elképzelésük, hogy elkészítik az első bolgár bio nyers csokoládét, amelyet agavésziruppal édesítenek. Szenvedélyük nem lankad és több éven keresztül több száz csokoládét kóstolnak meg a világ minden tájáról. Ez vezet el egy újabb szenvedélyükhöz - a pörkölt kakaóbabból készült csokoládéhoz. A két testvér, Krassimir és Martin Benjamin Martin feleségével, Sarah Alsbeyvel együtt tanulmányozta a kakaó történetét és a babfeldolgozási technológiát. Olyannyira, hogy 2017 elejére két új márka - Benjamissimo és Happy Benjamino - meg is születik. Megszerzett tudásukkal felszerelik a gyárat, felvesznek és kiképeznek egy főtechnológust, valamint egy egész “csokoládé csapatot” és élesre váltanak. A bio minősítéssel rendelkező kakaótermelőik a permakultúra ősi rendszerét alkalmazzák, melyben a kakaófákat olyan fák közé ültetik, mint a mangó, az avokádó vagy a papaya. Így ezen fák finom, egzotikus illatai összefonódnak e rendkívüli kakaó gazdag, egyedi aromájával. Szinte egyáltalán nem lelhető fel bennük keserű íz, inkább kiegyensúlyozott az összhatás.

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2023. február 02.
1.700 Ft
Menny.:
Kedvencekhez adom

Bio, kóser, vegán csokoládék - A Benjamin család 2014-ben fedezi fel a csokoládé iránti szenvedélyét. Otthon kezdenek kísérletezni a nyers kakaóból készült csokoládéval. Az az elképzelésük, hogy elkészítik az első bolgár bio nyers csokoládét, amelyet agavésziruppal édesítenek. Szenvedélyük nem lankad és több éven keresztül több száz csokoládét kóstolnak meg a világ minden tájáról. Ez vezet el egy újabb szenvedélyükhöz - a pörkölt kakaóbabból készült csokoládéhoz. A két testvér, Krassimir és Martin Benjamin Martin feleségével, Sarah Alsbeyvel együtt tanulmányozta a kakaó történetét és a babfeldolgozási technológiát. Olyannyira, hogy 2017 elejére két új márka - Benjamissimo és Happy Benjamino - meg is születik. Megszerzett tudásukkal felszerelik a gyárat, felvesznek és kiképeznek egy főtechnológust, valamint egy egész “csokoládé csapatot” és élesre váltanak. A bio minősítéssel rendelkező kakaótermelőik a permakultúra ősi rendszerét alkalmazzák, melyben a kakaófákat olyan fák közé ültetik, mint a mangó, az avokádó vagy a papaya. Így ezen fák finom, egzotikus illatai összefonódnak e rendkívüli kakaó gazdag, egyedi aromájával. Szinte egyáltalán nem lelhető fel bennük keserű íz, inkább kiegyensúlyozott az összhatás.

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2023. február 02.

Leírás

Gluténmentes, vegán, finomított cukor nélküli, pálmaolaj mentes prémium csoki. Sós-karamell-mandula ízben.

Termék összetevők: szárított kókuszvirág nektár*, kakaóvaj*, kókuszkrém, tigrismogyoró (földimandula) liszt*, mandula* (8%), Himalaya só (0,5%), napraforgó-lecitin*

*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Vélemények

Erről a termékről még nem írtak véleményt, légy Te az első!
Az oldal tetejére