cím
Leírás
Az AnnaPanni Gluténmentes Kenyérliszt (más név alatt) 2013 év elején egy angliai versenyen díjat nyert. A lisztkeverék nem tartalmazza a következő allergéneket: glutén, tej, tojás, szója, lupin (csillagfürt), valamint kukorica. Elsősorban kenyér készítéséhez ideális, de bármilyen élesztős tészta könnyedén süthető belőle. Arra kell figyelni, hogy az AnnaPanni liszt több folyadékot vesz fel, mint más lisztek - a hozzáadott, kiváló minőségű psyllium rost miatt (indiai útifű korpa). A gluténmentes lisztkeverékek között különlegességnek számít, hogy az AnnaPanni lisztkeverékben van élesztő. Ez jelentősen megkönnyíti az élesztős tészták elkészítését. Például kenyér sütése esetén csak vizet, kis olajat és sót kell hozzáadni, majd jól elkeverni. Nincs többé gond az élesztő változó minőségével. A keverékhez adott, jó minőségű élesztő garantálja, hogy a kenyérfélék, sütemények mindig jól sikerülnek.
Felhasználási javaslat:
Élesztős tészták (kenyér, zsemle, pizza, pogácsa, bukta, kuglóf, fánk, lángos stb.)
Információk
Főkategória | Lisztkeverékek |
Alkategória | Kenyér |
Összetevő | Rizs |
Glutén infó | Gluténmentes |