cím
Leírás
Az Alce Nero Classico Paradicsomszószt hosszúkás paradicsomból készítik, melyet a Ferrara és a Ravenna tartomány Po Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek. A paradicsomfajták, melyekből a kész pürék és szószok széles választékát válogatták ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák az összes íz, aroma, valamint tápanyag megőrzése érdekében.
Pizzakészítéshez és olaszos vacsora összedobásához itt és itt találsz még hozzávalókat!
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Származási ország: Olaszország
Az Alce Nero gyártóról:
Olasz bio gazdálkodás - 1978 óta - Több mint 1000 gazdálkodót egyesít Olaszországban és több mint 10 000 kis családi gazdaságot Közép- valamint Dél-Amerikában. Több mint 40 éve választják a biogazdálkodást, ápolva a növény és az ember közötti kényes egyensúlyt: ezért döntöttek úgy, hogy olyan élelmiszereket állítanak elő, melyek mindkettőnek jót tesznek. Olyan termékeket, melyek szintetikus vegyszerek használata nélkül termesztett alapanyagokból készülnek, a legmodernebb agronómiai kapacitásoknak köszönhetően, a föld és az azt művelő emberek iránti legnagyobb tisztelettel. Olyan technikákkal feldolgozott termékeket, melyek megóvják és kiemelik az összetevőik tulajdonságait, köszönhetően a mindig rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes összetevőlistáknak is.
Még több Alce Nero?
Információk
Főkategória | Szószok, Öntetek, Mártások |
Alkategória | Szószok |
Típus | Paradicsomszósz / Püré |
Bio infó | Bio termék |