cím
Leírás
100% olasz paradicsom, friss íz. A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot ízek, aromák, valamint táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Mosás és szelekció után a paradicsomot megtisztítják a héjától, kockákra vágják és a következő szakaszba viszik: a paradicsomkoncentrátum hozzáadása után a terméket magas hőmérsékletre melegítik, palackozzák és pasztőrözik, hogy biztosítsák az időbeli stabilitást. A paradicsompépet adalékanyagok vagy hozzáadott só nélkül készítik. Ínycsiklandó feltét tésztákra, pizzákra, szendvicsekre, de mártások/szószok gazdagítására is bevethető.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Származási ország: Olaszország
Jól jönne még néhány ötlet egy olasz vacsihoz?
Nézz be ide ide is!
Az Alce Nero gyártóról:
Olasz bio gazdálkodás - 1978 óta - Több mint 1000 gazdálkodót egyesít Olaszországban és több mint 10 000 kis családi gazdaságot Közép- valamint Dél-Amerikában. Több mint 40 éve választják a biogazdálkodást, ápolva a növény és az ember közötti kényes egyensúlyt: ezért döntöttek úgy, hogy olyan élelmiszereket állítanak elő, melyek mindkettőnek jót tesznek. Olyan termékeket, melyek szintetikus vegyszerek használata nélkül termesztett alapanyagokból készülnek, a legmodernebb agronómiai kapacitásoknak köszönhetően, a föld és az azt művelő emberek iránti legnagyobb tisztelettel. Olyan technikákkal feldolgozott termékeket, melyek megóvják és kiemelik az összetevőik tulajdonságait, köszönhetően a mindig rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes összetevőlistáknak is.
Még több Alce Nero?
Információk
Főkategória | Szószok, Öntetek, Mártások |
Alkategória | Szószok |
Típus | Paradicsomszósz / Püré |
Íz | Bazsalikom |
Cukormentes infó* | Cukormentes* termék |