Leírás
A szőke csoki önálló kategóriának számít a csokoládék között és habár egy véletlen szülte a létrejöttét, a végeredmény egy olyan ízélmény, ami képes arra, hogy rabul ejtsen minket. A szőke csoki tulajdonképpen fehércsokoládéból készül, a lényege, hogy hosszú és lassú hőkezelésen megy keresztül, melynek során a krémes, fehércsokis masszában karamellizálódik a cukor, ettől arany színűre, szőkére változik a színe, az íze pedig karamellás jelleget kap. Ezt a prémium, belga csokoládéból készült karamellás különlegességet a gazdag tejszínes, vajkaramellás ízvilág és egy leheletnyi só tesz különlegessé. Egyszerűen ellenállhatatlan! Fogyasztható önmagában, de felhasználhatjuk csokoládé készítéshez, sütikhez, bonbonokhoz, forró és jeges csokihoz, öntetekhez, csokoládé szökőkutakhoz, illetve granolákhoz, müzlikhez is. A terméket közvetlen napfénytől védett, száraz, hűvös helyen javasolt tárolni.
Származási hely: Belgium