cím
Leírás
A világ egyik legnemesebb csemegéjeként tartják számon, nem véletlenül. Az üveg egész libamájdarabokat tartalmaz, ínycsiklandó, aranyló libazsírban, melyből csak az ízlésünk szabja meg, mekkora darabka landol egy-egy falat croissant-on vagy bagetten. A Royal Paté termékek Európában egyedülálló, Real Food termékek, melyek az élelmiszerkultúra fejlődésének eleget téve üveges kiszerelésűek és nem tartalmaznak a hízott libamáj renoméjához nem illő, mesterséges összetevőt, tartósítószert. De mi is a különbség egész libamáj, libamájblokk és mousse között?
“Az egész libamájunk - úgy szoktuk mondani, hogy a királynő - 90 százalék libamájtartalommal rendelkezik, a fennmaradó rész pedig az adott ízesítés. Gondolok itt a Tokaji Aszúra vagy a szarvasgombára. Az egész libamáj, nagyon egyszerűen fogalmazva: gyakorlatilag libamáj zsírjában. Nagyobb libamájdarabok vannak az üvegcsében. Egy gourmet csoda, mert itt akkora libamájdarabot teszel az adott falatra, amekkorát te szeretnél, olyan zsírmennyiséggel, amekkorát szeretnél. Gyönyörűen különválik a jellegzetes, sárgában pompázó zsírja és annak is van egy különleges, krémes ízvilága. A Prémium Egész Libamájunkat gasztroajándéknak ajánljuk, illetve ünnepi alkalmakra. A következő kategória a libamájblokkunk. Ha már az előzőt királynőnek neveztük, akkor ő a hercegnőnk, mert 86 százalékos a libamájtartalom, a többi pedig az ízesítés. Itt egy ici-pici libahús is van a termékben, tényleg csak picike, ugyanis az állaga a legnagyobb különbség. Krémesebb, kenhetőbb kategória és ezt a prémium libahússal érjük el. Ez a cseppnyi mennyiség pont elég ahhoz, hogy egy kenhetőbb, krémesebb állagot kapjunk. És vannak még a mousse-ok. A termékportfólió kialakításánál fő szempont volt az a “Trend Selection” termékcsaládunk, amivel a bruncholni vágyókat céloztuk meg. Itt egy még kenhetőbb, még habosabb állagot értünk el a 60 százalékos libamájtartalommal és a receptúrával. A hízott libamáj mellett szintén a libahús az, ami egy leheletnyit dúsítja a terméket. Brunchosítja, ha lehet így fogalmazni. Itt már megjelenik egy merészebb vonal: a gesztenyeméz, illetve az aszalt vörös áfonya, amelyek gyönyörű kompozíciót tudnak képezni. Elmondhatom, hogy nagyon bátor ízesítések lesznek a továbbiakban is, de ezt a brunch világ „el is várja”. “
Tudtad, hogy mindezt 7 év kemény munkája alatt sikerült megalkotni? És hogy mi is az a Royal Paté Technology? Az interjúból még számos érdekességet is megtudhatsz!
A Royal Paté gyártóról:
“A hízott libamáj pástétomok új generációja” - 100% természetes. - Magyar Prémium Egész Libamáj, Prémium Libamájblokk és Prémium Libamáj Mousse mesterséges anyagoktól, tartósítószerektől teljesen mentesen. A natúr, klasszikus ízektől az ínyenc, tokaji aszúval, szarvasgombával, gesztenyemézzel vagy épp aszalt vörösáfonyával megbolondított különlegességekig. “A nagy hagyományokkal, de kiüresedett jelennel rendelkező luxus élelmiszert, a magyar hízott libamájat és annak magyar és nemzetközi fogyasztási kultúráját alkotja újra a Royal Paté.”
Még több Royal Paté?
Információk
Főkategória | Libamáj |
Íz | Tokaji Aszú |