cím
Leírás
A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek megelőzésében és a magas vérnyomás csökkentésében játszhat szerepet.
A kesudió fehérjében gazdag, telített zsírsavakban szegény. Nem tartalmaz koleszterint.
A Greenmark gyártóról:
Vegyszermentes bio élelmiszerek. Génmodosítás mentes, adalékanyag mentes élelmiszerekkel segítenek egészségünk megőrzésében. Narratívájuk, hogy a lakhely, valamint a jövedelem szintje nem akadályozhatja az egészséges életmódot, így küldetésük egyik alappillére a bio élelmiszerek hozzáférhetővé tétele minden tudatos ember számára. "Tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek tájékozott és felelősségteljes döntéseket akarnak hozni az általuk fogyasztott és vásárolt élelmiszerekkel kapcsolatosan. Ezt szeretnénk mi is támogatni, hozzád hasonlóan NEM-et mondunk a géntechnológiával módosított élelmiszerekre, a mesterséges adalékanyagokra, valamint az élelmiszer termelésnél használt vegyi anyagokra. Szenvedélyünk a BIO."
Még több Greenmark?
Információk
Főkategória | Magvak |
Alkategória | Magvak |
Bio infó | Bio termék |