Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tej, kecsketej

A bio kecsketej sokkal gazdagabb tápanyagokban, mint a tehéntej, összetétele leginkább  az anyatejhez hasonlítható, éppen ezért komoly szerepe van immunrendszerünk védelmében, sőt, még tehéntej-allergiások is fogyaszthatják. Európában "bio" minősítést kizárólag olyan termékek kaphatnak, melyek alapanyagainak termesztésekor nem használnak mesterséges anyagokat, előállításukhoz csak természetes tápokat használnak az állat etetése során, valamint az alapanyagok génmódosításon sem esnek át. Lényegében környezetbarát technológiával működő, vegyszermentes termékek, melyek megfelelnek az EU szigorú törvényi előírásainak.
Rendezés:

Andechser Bio Kecsketej UHT 3,0% 1000ml

Tartós bio kecsketej, természetes zsírtartalma legalább 3,0%-os zsírtartalmú, UHT homogenizált. Kiváló fehérje- és kalciumforrás, a csontritkulás megelőzésében kiemelkedő a szerepe. Vitaminok közül megtalálható benne az A-vitamin, a B1-, B2- és B5-vitamin, a niacin, valamint D-vitamintartalma is jelentős.

A kecsketej összetétele inkább az anyatejhez, semmint a tehéntejhez hasonlítható, éppen ezért komoly szerepe van immunrendszerünk védelmét illetően.

Még több Andechser termék?

1.610 Ft
1.610,00 Ft/l

Zöldfarm Bio UHT Tartós Tej 1,5% 1000ml

A Zöldfarm Magyarország első bio tejtermék családja, melyet biogazdálkodásból származó tejből készítenek. A bio tej természetességét, származási helyét és a feldolgozás körülményeit rendszeresen ellenőrzik a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. szakemberei. A Zöldfarm a magyar bio tejtermék piacon egy jól bevezetett, ismert márkaként van jelen.

880 Ft
880,00 Ft/l
Az oldal tetejére