cím
Leírás
A Sambirano Gold növényi fehérjepor különlegessége, hogy 100%-ban organikus, kizárólag bio összetevőket tartalmaz, ami magas szintű hasznosulást biztosít a szervezet számára. Az 59%-os fehérje tartalmat teljesen glutén, tej, E-szám, színezék, adalékanyag és vegyszermentes összetevők biztosítják. Ettől válik igazán hatékonnyá és egyedivé ez a vegán fehérjéje, ami kiváló, minőségi fehérjepótlást biztosít, akár a vegán étrendet követők számára is.
2 evőkanállal (25 g = 1 adag) tegyünk 3 dl vízhez vagy növényi tejhez. Jól keverjük el, ha tehetjük, használjunk shaker-t az optimális elkeveredés érdekében. Aktivitási szinttől függően 1-3 adagot javaslunk elfogyasztani naponta. Használat után a tasakot zárd vissza és száraz, hűvös helyen tárold!
Az összetevőkről bővebben:
Borsófehérje - az izmok javításához és regenerálásához. Nagyon nagy mennyiségű aminosavat szolgáltat, amelyek különösen fontosak az izomépítéshez. Ezeket az aminosavakat BCAA-nak nevezzük, ami az elágazó láncú aminosavak angol rövidítése. Ide tartoznak a leucin, izoleucin és valin aminosavak is.
Nyers kakaó - vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok, rost és telítetlen zsírsavak sokaságát tartalmazza. A kakaóbab növeli az energiát és fokozza a koncentrációt, valamint javítja a hangulatot, ugyanakkor védi a szív és érrendszert is. A nyers kakaó kiemelkedően magas magnéziumtartalma miatt, a világon az egyik leggazdagabb növényi magnéziumforrásának tekinthető. Képes növelni az agyi teljesítményt, segít szabályozni az anyagcserét, biztosítja az izmok számára a szükséges energiát, továbbá nélkülözhetetlen az erős csontok felépítéséhez is.
Kókuszvirág cukor - lassan belépve a vérbe biztosítja a vércukorszint folyamatos emelkedését. Rostinulint tartalmaz, amely lassítja a glükóz felszívódását, nagyon alacsony glikémiás mutatóval rendelkezik a normál cukorhoz képest. Pozitív hatása, hogy hosszú ideig egyenletesen ad energiát.
Lenmag rostliszt – az egyik legértékesebb étel a sportolók számára. Magas rosttartalmú, nagyon gazdag egészséges zsírokban, különösen az Omega-3 zsírsavakban (ezek rendkívül fontosak a sportolók számára: elősegítik a növekedést és a szövetek regenerálódását, gyulladásgátló hatással rendelkeznek, megvédik a bőrt a külső sérülésektől). A lenmag kedvez a jókedvnek, elősegíti a pozitív hangulatot, lelkiállapotot, amit a benne található nagy mennyiségű dokozahexaénsavnak (DHA) és az eikozapentaénsavnak (EPA) köszönhetünk.
Rizsfehérje - a rizsfehérje por kiválóan alkalmas az izomépítésre. Jó ízt és rengeteg létfontosságú anyagot is biztosít. A rizsfehérje szinte tökéletes aminosavprofillal rendelkezik. A három elágazó láncú aminosav értéke, amely annyira fontos az izomépítéshez, rendkívül magas. A rizsfehérje természetes béta-karotint, B1-vitamint (tiamin), B2-vitamint (riboflavin), B3-vitamint (niacin), B5-vitamint (pantoténsav), B6-vitamint (piridoxin), C-vitamint (aszkorbinsav), D-vitamint, E-vitamint, folsavat, biotint, kolint és inozitol tartalmaz. Mindezek mellett még természetes kalciumot, káliumot, magnéziumot, foszfort, vasat, cinket, mangánt, rezet, jódot és egyéb nyomelemeket is.
Tökfehérje - elismert gyógyszer. Nem csak jó ízű, hanem nagyon egészséges is és különleges ízvilágot ad a keveréknek. Pozitív hatás: A benne található vitaminok és enzimek pozitív hatást gyakorolnak, különösen az irritábilis hólyagra és a prosztatára.
Kenderfehérje - nagyon értékes, tiszta növényi fehérjeforrás. Allergénmentes, Omega-3 zsírsavakat, B2-vitamint (az izomépítés szempontjából fontos) tartalmaz, valamint mind a 10 esszenciális aminosav is megtalálható benne. Nagyon magas fehérjetartalommal rendelkezik, teljes aminosavprofillal, de magnéziumot, vasat és E-vitamint is tartalmaz, valamint szaridonsavat és gammalinolsavat is, melyek támogatják az Omega-3 és Omega-6 zsírsav-átalakulás.
Lucuma – a cukor egészséges alternatívája. Nagy mennyiségű A-vitamint, (béta-karotint) B3-vitamint, vasat, kalciumot és foszfort tartalmaz. Pozitív hatás: Az összetevők kiváló gyulladásgátló hatást mutatnak.
Fahéj - hatékony természetes gyógyhatás. A fahéj csökkenti a vércukor és a koleszterin szintjét. Melegítő fűszerként serkenti az anyagcserét, valamint a fitokémiai anyagok révén felhasználható a rák megelőzésére is.
Információk
Főkategória | Fehérje-készítmények |