Bio, Mentes, Prémium és Kézműves termékek, klasszikustól az ínyenc határokig
Van már fiókod?
Most jársz itt először? Üdv nálunk!
A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.