Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.640 Ft
Menny.:

Pesasur Makréla Filé Sós Vízben 120g

Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Várható szállítás: 2023. október 10.
Egységár: 13.666,67 Ft/kg
Gyártó: Pesasur

A Pesasur a spanyol prémium halkonzervgyártás terén komoly hagyományokkal rendelkezik. Egész évben friss halat dolgoznak fel és nem használnak vegyipari termékeket a termelési folyamat során. Nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítják a halak tökéletes megtisztítását és kiváló megjelenését a csomagoláson belül. Gyáruk Ayamonte-ban (Andalúzia) található, mely egy kis halászfalu a spanyol és a portugál határon (Algarve). Kiváltságos helyzetben vannak, hiszen az elhelyezkedés miatt a Cádizi-öböl kontinentális talapzatának gazdag vizei, valamint Marokkó északi partjai, Portugália déli partjai, továbbá az Azori-szigetek között meghúzódó földrajzi területek előnyeit élvezhetik.

Pesasur Makréla Filé Sós Vízben 120g

1.640 Ft
Menny.:
Kedvencekhez adom

Szállítási díjaink

Csomagautomata 890 Ft-tól

Házhozszállítás 1 390 Ft-tól

Ingyenes szállítási lehetőségek

DPD Csomagpont: 890 Ft
Ingyenes: 25 000 Ft felett
GLS Csomagpont: 1 290 Ft
Ingyenes: 25 000 Ft felett
DPD Házhozszállítás: 1 390 Ft
5kg felett: 1 890 Ft
Ingyenes: 25.000 Ft felett és 20kg alatt
GLS Házhozszállítás: 1 990 Ft
5kg felett: 2 490 Ft
Utánvét kezelés: 400 Ft

cím

Termék összetevők: makréla, sós víz.

Leírás

Pesasur spanyol márka egy szinoníma és biztosíték a prémium minőségű, színhús halak osztályára. Az üvegcsék semmiféle mesterséges anyagot, tartósítószert vagy ízfokozót nem tartalmaznak és magát a halhúst sem dúsítják semmivel. Remekül harmonizál tésztás ételekkel, salátákkal. Fogyasztása szinte mindenkinek ajánlható, aki nem érzékeny a tengeri herkentyűkre, ráadásul tele van jó minőségű Omega-3 zsírsavakkal. Az Omega-3 zsírsavak a többszörösen telítetlen zsírsavak csoportjának tagjai, közéjük tartozik a linolénsav, az eikozapentaénsav, valamint a dokozahexaénsav. Ezek a zsírsavak az emberiség táplálkozásában mindig is jelen voltak, azonban a szervezet biológiai folyamataiban betöltött értékes szerepüket csak az utóbbi néhány évtizedben ismerték fel. A zsírsavak az élelmiszerekkel elfogyasztott zsírok, olajok lebontási termékei - ismerteti Dr. Borsi-Lieber Katalin a WEBBeteg számára. Két nagy csoportjuk a telített és a telítetlen zsírsavak osztálya. A telítetlen zsírsavakat - néhány kivételtől eltekintve - a szervezet nem képes előállítani (esszenciális zsírsavak), ezért a napi szükséglet biztosításához az Omega-3 zsírsavak esetében is nélkülözhetetlen a táplálék formájában történő bevitelük. Jelentős mennyiségben tengeri halakban fordulnak elő, az édesvízi halfajtákban nem találhatóak meg. Hazánkban a busa zsírja, néhány növényi olaj és magvak, valamint a szójabab is tartalmazza az esszenciális zsírsavakat. A hetente ajánlott fogyasztási mennyiség 200-300g, azonban Magyarországon az ajánlott mennyiség csupán egynyolcadát fogyasztjuk. Egy kis odafigyeléssel növelhetjük a szervezetünkbe kerülő Omega-3-zsírsavak mennyiségét, megtapasztalhatjuk egészségünkre kifejtett pozitív hatásait. Hetente minimum három alkalommal fogyasszunk tengeri halból vagy busából készült ételeket, hiszen az Omega-3 zsírsavaknak számos hasznos tulajdonsága van, mely segít egészségünk megőrzésében. Támogatja a magzat fejlődését, csökkenti a koraszülés előfordulását. A csecsemőkben szerepe van a megfelelő látásélesség és szellemi fejlődés kialakításában. Mérséklik a vér koleszterinszintjét, így ezzel együtt csökken az érelmeszesedés, valamint a szívinfarktus kialakulásának kockázata is.

Szerepük van a zsírok szállításában, a gyulladásgátló prosztaglandinok képzésében és az immunrendszerre kifejtett jótékony hatásuk is ismert. Továbbá részt vesznek az idegrendszer és sejthártyák felépítésében.

Információk

Főkategória Tengeri Halak
Összetevőinformation_mark Hal
Fajta Makréla

Vélemények

Erről a termékről még nem írtak véleményt, légy Te az első!
Az oldal tetejére