Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.970 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 24!

Natur Tanya® Bio Hidegen Sajtolt Argán Olaj - Marokkói - Külsőleg, Belsőleg 50ml

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. november 01.
Hűségpontok: 238
Egységár: 79.400,00 Ft/l
Gyártó: Natur Tanya

Natur Tanya 100% bio hidegen sajtolt argánolaj pörköletlen magszemekből, adalékanyagok nélkül, Marokkóban feldolgozva. A Natur Tanya Argánolaj kiemelkedően magas beltartalmi értékkel bír, 80%-ban telítetlen esszenciális zsírsavak építik fel és figyelemreméltóan magas E-vitamin tartalommal rendelkezik. A hatóanyagok lenyűgöző sokasága belsőleg fogyasztva és külsőleg alkalmazva egyaránt értékes, így használhatod akár hajápoló olajként is. 

Natur Tanya 100% bio hidegen sajtolt argánolaj pörköletlen magszemekből, adalékanyagok nélkül, Marokkóban feldolgozva. 

Még több Natur Tanya termék?

Natur Tanya® Bio Hidegen Sajtolt Argán Olaj - Marokkói - Külsőleg, Belsőleg 50ml

3.970 Ft
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 24!
Kedvencekhez adom
 

Regisztrálj és gyűjts hűségpontokat!

Figyeld a matricákat és szerezz dupla hűségpontokat!
Normál árú termékeinkre 6%, a kijelölt, Dupla hűségpont matricával ellátott termékeinkre pedig 12% kedvezményt írunk jóvá - pontok formájában -, melyeket következő vásárlásodnál be is válthatsz vagy gyűjtheted tovább pontjaidat, hogy még többet spórolj.
Fontos! Akciós és Szuper Ár matricás termékek esetén hűségpontok nem kerülnek jóváírásra.
 

Szállítási díjaink

Csomagautomata 690 Ft-tól

Házhozszállítás 1 390 Ft-tól

Ingyenes szállítási lehetőségek

GLS Csomagautomata: 990 Ft
25 000 felett: 690 Ft
Ingyenes: 30 000 Ft felett
MPL Csomagautomata: 990 Ft
5kg felett: 1 390 Ft
15kg felett: 1 690 Ft
GLS Házhozszállítás: 2 290 Ft
10kg felett: 3 390 Ft
MPL Házhozszállítás: 1 390 Ft
3kg felett: 1 990 Ft
10kg felett: 2 290 Ft
15kg felett: 2 690 Ft
Ingyenes: 30 000 Ft felett és 3kg alatt
Utánvét kezelés: 600 Ft

Leírás

NATUR TANYA® BIO VEGÁN ARGÁNOLAJ 

100% BIO ARGÁN OLAJ, PÖRKÖLETLEN MAGSZEMEKBŐL, MELEG-SOKK ÉS ADALÉKANYAGOK FELHASZNÁLÁSA NÉLKÜL KÉSZÍTVE ÉS EREDETI TERMŐHELYÉN, MAROKKÓBAN FELDOLGOZVA.

A Natur Tanya® Argán olaj kiemelkedően magas beltartalmi értékkel bír, 80%-ban telítetlen esszenciális zsírsavak építik fel és figyelemreméltóan magas E-vitamin tartalommal rendelkezik. A hatóanyagok lenyűgöző sokasága belsőleg fogyasztva és külsőleg alkalmazva egyaránt értékes. 

  • VEGÁN OLAJ ELLENŐRZÖTT ÖKOLÓGIAI GAZDÁLKODÁSBÓL

  • PÖRKÖLETLEN MAGSZEMEKBŐL

  • EREDETI TERMŐHELYÉN MAROKKÓBAN FELDOLGOZVA

  • ADALÉKANYAGOK, ILLATANYAGOK, MESTERSÉGES SZÍNEZÉK, TARTÓSÍTÓSZER ÉS AROMA FELHASZNÁLÁSA NÉLKÜL KÉSZÜLT

  • A MINŐSÉG KONZERVÁLÁSÁRÓL BARNA ÜVEGCSOMAGOLÁS GONDOSKODIK

  • KÖNNYEN ADAGOLHATÓ A PIPETTA SEGÍTSÉGÉVEL

  • KÜLSŐLEG – BELSŐLEG ALKALMAZHATÓ

  • HAJ, BŐR, KÖRÖM ÁPOLÁS

  • ÖNMAGÁBAN, TESTÁPOLÓHOZ ÉS ARCKRÉMHEZ IS KEVERHETŐ

  • GYORSAN BESZÍVÓDIK, NEM KELT OLAJOS ÉRZETET

  • MÁS OLAJOKKAL (PL.: MANDULAOLAJ, TEFAOLAJ) EGYÜTT IS HASZNÁLHATÓ

  Natur Tanya bio vegán argánolaj - 100% bio Argán olaj, pörköletlen magszemekből

AZ ARGÁNFA KIZÁRÓLAG MAROKKÓ HEGYEIBEN ÉL MEG 

Az Argán olajat az argánfa terméséből nyerik hidegsajtolással, amely csakis kizárólag Marokkó hegyeiben él meg, a fát nem lehet ültetni vagy telepíteni. Termékünk eredeti, marokkói, GMO-mentes Bio argánolajat tartalmaz. Kellemes édeskés illatú, sárga színű, sűrű folyadék, pörköletlen magszemekből, magas beltartalmi értékkel.

HATÓANYAGOK LENYŰGÖZŐ SOKASÁGA AZ ARGÁN OLAJBAN

A 100%-os olaj, meleg-sokk nélkül, eredeti termőhelyén feldolgozva, és adalékanyagok felhasználása nélkül készül! Pont emiatt, a hatóanyagok lenyűgöző sokaságát tartalmazza, ami külsőleg alkalmazva igen értékes. Közel 80%-ban telítetlen zsírsavak építik fel (főként olajsav-Omega-9 és linolsav-Omega-6). Az argán olaj a konyhatechnológiában is közkedvelt alapanyag, a világ híres chef-jei is keresik, könnyed, mogyorós aromája és egyedi íze miatt. A ZSÍRSAVAK CSÖKKENTIK A BMI ÉRTÉKET, TÁMOGATJÁK AZ EGÉSZSÉGES IMMUNVÁLASZOKAT ÉS A SZÍV, EREK VÉDELMÉT.

Bőrkondicionáló, bőrtápláló és bőrpuhító hatása révén bátran használhatjuk cserepes ajkakra, száraz kézfejre és töredező körmeinkre, vagy akár arcra, mellre, nyakra, dekoltázsra. Táplálja a hajas fejbőrt, és tökéletes hajvégápoló. Mindenféle bőrtípus esetén (legyen szó száraz vagy akár zsíros, pattanásos bőrfelületről) bátran alkalmazható. A TERMÉK HATÁSA FOKOZHATÓ, HA KISSÉ NEDVES BŐRFELÜLETRE VISSZÜK FEL.

A BIO ARGÁN OLAJ HASZNÁLATA

  • természetes kozmetikum az arcra és a testre (gazdagon hidratál és gyorsan szívódik fel, bármelyik napszakban alkalmazható, gyengéd körkörös mozdulatokkal vidd fel. Pattanások esetén teafa olajjal keverd)

  • kitűnő nyak-, mell- és dekoltázsápoló (mellek ápolása fürdés után; belülről kifelé és alulról felfelé történő körkörös mozdulatokkal, nem kifelejtve a nyakat és a dekoltázs vonalát)

  • a hajas fejbőr, a hajvégek és a haj szerkezetének megújítója (Alkalmazd az olajat a hajas fejbőrön, majd a haj teljes hosszán. Hagyd 30 percig hatni, majd mosd le. Hajvégápolóként csak pár cseppet a töredezés helyén ujjbeggyel bedolgozni).

  • száraz, cserepes ajkak (csak néhány csepp a repedezett ajkakra)

  • kéz és köröm, ill. körömágy ápoló (a kézfej hidratált, a körmök fényesek és erősek, a körömágy lágy és puha lesz)

Nettó térfogat: 50 ml 

Adalékanyagmentes, bio argán olaj, eredeti marokkói pörköletlen magszemekből.

Összetevők: GMO-mentes, 100% argán (Argania spinosa L.)* olaj. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Átlagos tápérték

100 g termékben

 

Energia:

3758 kJ/899 kcal

Zsír:

100 g

amelyből telített zsírsavak:

19 g

amelyből egyszeresen telítetlen zsírsavak:

46 g

amelyből többszörösen telítetlen zsírsavak:

33 g

Szénhidrát:

amelyből cukrok:

Fehérje:

Só:

0 g


Alkalmazás: Belsőleg: Napi 1 teáskanál, vagy a flakon pipettájának segítségével 2 ml-nyi mennyiség önmagában, vagy kedvenc ételünkhöz adva, pl. salátához. Külsőleg: Napi 2 alkalommal (a nap bármely szakában) vigyen fel az érintett bőrfelületre néhány cseppet és lágyan masszírozza be a teljes felszívódásig.

Tárolás: Fénytől és hőtől védett, száraz, hűvös helyen tárolandó! Hűtőben tárolva az olaj zavarossá válhat, de ez természetes folyamat, nincs kihatással a termék minőségére!

Figyelmeztetés! A készítmény természetes voltából eredően, a színe, íze, állaga, gyártási tételenként változhat, de ez nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát.

Származási hely: Marokkó

A termék kereskedelmét ellenőrzi: HU-ÖKO-02 

Natur Tanya bio vegán argánolaj, ökológiai gazdálkodásból

Forrás: Natur Tanya | naturtanya.hu

A Natur Tanya gyártóról:

 

A Natur Tanya brand egyenlő a tudatosan tervezett, megbízható, egyedi és minőségi táplálékkiegészítőkkel, vitaminokkal, de kínálatuk nem áll itt meg: népszerű étrendkiegészítőik mellett megtalálhatod a Natur Tanya bio élelmiszereket is, a reformtáplálkozáshoz szükséges alapanyagokat, sőt! Már csíráztatni is tudsz bio csíra magjaik segítségével, legyen szó ruccoláról, póréhagymáról, piros retekről vagy épp mungóbabról! Termékpalettájuk követi a világszerte történő fejlesztéseket, hogy a növényi kivonatok, tápanyagok lehetséges előnyeinek új módjait ismertethessék meg. Minden 1990-ben, egy szerelemmel kezdődött, amit a természetgyógyászat iránt tápláltak az alapító tulajdonosok. Lelkesedésük ösztönözte őket, hogy Budapesten, az Oktogon tér 4. szám alatti apró kis bio boltjuk segítségével szélesebb körben is bemutathassák az alternatív gyógyászati ágak által alkalmazott tápanyagokat. Ez a bio bolt a mai napig működik és híres arról, hogy az üzemeltetést továbbra is szakmailag képzett, lelkes csapat végzi. Magyar munkahelyeket biztosító, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Piacvezető, magas minőségű étrendkiegészítők, élelmiszerek előállítása és disztribúciója, 32 éves szakmai tapasztalattal. Egyedi receptúrás termékpaletta, kizárólag innovatív, brendelt, szabadalmazott, standardizált összetevőkkel.

Még több Natur Tanya?

Vélemények

Erről a termékről még nem írtak véleményt, légy Te az első!
Az oldal tetejére