Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.170 Ft
Menny.:

Lindt Excellence Étcsokoládé 70% 100g

A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2023. február 02.
1.170 Ft
Menny.:
Kedvencekhez adom

A Lindt&Sprüngli története 1845-re nyúlik vissza, amikor is apa és fia az elsők között kezdett szilárd csokoládét gyártani kis cukrászdájukban, aminek a neve Sprüngli&Son volt. A hosszú évek alatt igen sok változáson ment keresztül a vállalkozás, de egy valami a kezdetektől fogva ugyanaz maradt: a csokoládékészítés szenvedélye. Ugyanez a szenvedély vezérelte Rodolphe Lindt úriembert is, aki 1879-ben felfedezte a konsírozásnak nevezett eljárást. Ennek az innovatív csokoládéfinomítási technikának köszönhető csokoládéik ellenállhatatlanul lágy textúrája, mely a Lindt csokoládékat oly összetéveszthetetlenné teszi. Rodolphe Lindt és Rudolf Sprüngli közös cégalapítása hívta életre a ma is ismert Lindt&Sprüngli vállalatot. Hát így készült - és készül azóta is - az igazi svájci csokoládé!

Elérhetőség: Központi raktáron
Várható szállítás: 2023. február 02.

cím

Termék összetevők: Kakaómassza, cukor, kakaóvaj, vanília.

Vélemények

Erről a termékről még nem írtak véleményt, légy Te az első!
Az oldal tetejére