cím
Leírás
A Ghaurved Grill mézes-fokhagymás mustár ízét legjobban a grill ételeken adja ki, mikor a méz karamellizálódik a sütéskor. Egyaránt alkalmas könnyű- és nehéz húsok pácolására, de ízletes a zöldségféléken is. A pácolás tarthat 1-2 napig, de már néhány perc után is süthető az étel, nincs szükség hosszabb időre. A vad- és marha ételek azonban meghálálják a néhány napos érést. Kiválóságát nemcsak a friss termelői méz, hanem a kiváló, K-mentes Parajdi bányasó adja.
A Ghaurved gyártóról:
200 éves receptúra - Díjnyertes mustárok - Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a legtisztább, gondosan válogatott mustármagot szerezzék be, kizárólag magyar termelőktől. Minden, üvegbe zárt kézműves mustár jellemzője, hogy nem tartalmaznak ízfokozót, tartósítószert és mesterséges adalékanyagokat sem. Ínyencségeik, különlegességeik között cukormentes variaciókat is találsz, mint ahogy a házias ízvilágú zöldségkrémek is a kínálat részét képzik.
Még több Ghaurved?
Információk
Főkategória | Szószok, Öntetek, Mártások |
Alkategória | Ketchup / Mustár / Majonéz / Tartár |