Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
5.590 Ft
4.890 Ft
Kedvezmény: 700 Ft 13%
Az akció időtartama: 2023. 05. 06. - 2023. 05. 31.
Menny.:

GAL Omega-3 Eco 700 mg 60 kapszula

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 02.
Egységár: 81,50 Ft/db
Gyártó: Gal

Termékeik fejlesztésének alapja a természetesség és a hatásosság, kompromisszummentes megoldással. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában/arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben előfordulnak. A minőség iránti elköteleződést az is mutatja, hogy a termékfejlesztés során a saját kutatások helyett független nemzetközi klinikai kutatások eredményeit használják fel, majd választják ki a legmegfelelőbb összetevőket. Figyelembe veszik mérvadó orvosok, tekintélyes szakemberek állásfoglalásait. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a GAL alapanyagai a természetben is megtalálható formában legyenek jelen. A cég alapítóinak eredeti motivációja az volt, hogy Családtagjaik, Barátaik és maguk számára állítsanak elő kimagasló minőségű termékeket, s ezt úgy, hogy azok áraikkal is elérhetőek legyenek. Mivel a termékek rendkívül hatásosnak bizonyultak, fogyasztóik reklám nélkül is hamar hírét vitték. A siker arra sarkallta a tulajdonosokat, hogy ne csupán egy szűk réteg, hanem egyre több ember számára hozzáférhetővé tegyék e készítményeket. Termékeik gyártása szigorú európai uniós szabályozás alatt történik. Valamennyi alapanyagukat európai laboratórium is bevizsgálja.

GAL Omega-3 Eco 700 mg 60 kapszula

5.590 Ft
4.890 Ft
Kedvezmény: 700 Ft 13%
Az akció időtartama: 2023. 05. 06. - 2023. 05. 31.
Menny.:
Kedvencekhez adom

Leírás

A legtisztább, legfrissebb, kiválóan hasznosuló kapszulás halolaj, extra magas hatóanyag-tartalommal.


Termékükben a Golden Omega halolaj-koncentrátum természetes változatát alkalmazták, mert nulla ökológiai lábnyommal állítják elő vadon élő apróhalakból, a halászatnál figyelnek a biodiverzitás megőrzésére és a modern előállítási technológia során nem keletkezik semmilyen felesleges hulladék vagy szennyezőanyag → IFFO RS és Friends of the Sea tanúsítvány. A halak feldolgozása a kifogás után azonnal megkezdődik, nincs tárolás → TOTOX < 5. Az eleve tiszta halakból nyert olajat még molekulárisan is tisztítják egy új, szabadalmaztatott eljárással, aminek köszönhetően 2-3x-os az Omega-3 tartalom és semmilyen szennyeződés még csak nem is detektálható → IFOS 5 csillagos tanúsítvány. Természetes formájukban tartalmazza az Omega-3 zsírsavakat, nem a széles körben használt, jelölni nem kötelező, olcsó etil-észter formában.Hogy frissességét (TOTOX) sokáig megőrizze, saját fejlesztésű antioxidáns-keverékükkel stabilizálták, amely RSPO-minősítésű (“orangutan-barát”), fenntartható gazdaságból származó vörös pálmagyümölcshúsból nyert tokotrienolokat is tartalmazó, természetes E-vitamin-komplexből (8 féle tokoferol+tokotrienol) és görög zsályából vegyszermentesen (ún. szuperkritikus extrakcióval) nyert antioxidánsokból áll.Adagolás: 

Napi 1 db kapszula szedése is elegendő, hogy az Omega-3 agyra, szemre és szív-érrendszerre gyakorolt minden hatását kifejtse.Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!


Extra magas hatóanyag-tartalom

A GAL Omega-3 Eco lágyzselatin-kapszulánként 700 mg Ω3-zsírsavat tartalmaz, amiből 350 mg EPA, 250 mg DHA, 100 mg pedig DPA és SDA. (Más halolaj-kapszulák jellemzően 100-350 mg közt tartalmaznak Ω3-at, kapszulánként.)Természetesség

Természetes triglicerid (TG)-formájú, nem az olcsó, mesterséges etil-észter (EE)-forma, ami a koncentrált halolajakra jellemző (és persze sosincs jelölve, mivel nem kötelező). A természetesség romantikus gondolatán túl ez azért is annyira fontos, mert az etil-észterek máshogy emésztődnek és hasznosulnak, mint a természetben előforduló TG. Érdekes módon, mióta a vizsgálatokban már csak EE formákat használnak, egyre több elemzés jelenik meg, melyek szerint a halolaj kevésbé hatásos, mint korábban hitték. Talán csak egybeesés, de még egy ok, amiért a GAL csak a természetes TG formát használja. Mivel jelölni nem szokták, egyetlen módon tudunk biztosan meggyőződni arról, hogy az általunk választott termék TG vagy EE: az EE másodperceken belül elkezdi oldani, marni a hungarocellt. A TG nem!


30%-kal jobb hasznosulás
 

A molekulárisan tisztított és koncentrált, de természetes (TG-) végső formára hozott halolajakból az Ω3-zsírsavak hasznosulása 30%-kal jobb, mint a sima természetes halolajakból (az EE-formáról nem is beszélve). A halolaj-termékeket minősítő híres és szigorú kanadai szerv, az IFOS a maximális 5 csillagra értékelte, de messze meghaladta e szint követelményeit is.Az Omega-3-ról

Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak aránya a szervezetünk megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen, ugyanis az EPA és DHA nevű Omega-3 zsírsavakból gyulladást csökkentő hatású, hormon-szerű anyagok termelődnek szervezetünk minden sejtjében, míg az Omega-6 zsírsavak túlfogyasztása nyomán az egyik Omega-6 zsírsavból (arakidonsav) gyulladást fokozó hatásúak. A leggyakoribb (ún. civilizációs) betegségek többsége pedig a magas általános gyulladásszint miatt alakul ki, ahogy magát az öregedést is fokozza az emelkedett gyulladásszint. Az ember 1:1 arányhoz közeli Omega-3/6 zsírsavarányra van genetikailag “tervezve”. Őseink zsírsavaránya 1:1-hez közeli volt, ahogy a ma élő nagyon egészséges népcsoportok tagjaié is. Sajnos, a sósvízi halak és herkentyűk mai alacsony fogyasztása, ugyanakkor a magas Omega-6 tartalmú növényi olajok és takarmányozott állatok zsírjának túlfogyasztása miatt ez az arány jelentősen eltolódott az Omega-6 felé (1:8 - 1:32). Ez az eltolódás számos betegség oka. Az arány helyreállításához a legjobb megoldás, ha jelentősen csökkentjük az Omega-6-dús élelmiszerek fogyasztását, rendszeresen szedünk EPA és DHA tartalmú, tiszta étrend-kiegészítőket és hetente többször fogyasztunk sósvízi halakat, herkentyűket. Az algaolaj kivételével az Omega-3 tartalmú növényi olajok nem megfelelőek, mert azokban nem EPA és DHA, hanem alfa-linolénsav (ALA) van Omega-3 gyanánt, ami azonban a hasznos EPA és DHA zsírsavakká az emberi szervezetben nem, illetve csak alig alakul át. Az alga- és állati eredetű Omega-3 a leghasznosabb az ember számára. A növényi Omega-3 (ALA) amellett, hogy csekély mértékben tud átalakulni hasznos EPA és DHA formákra, csökkenti egy dihomo-gamma-linolénsav nevű, szintén gyulladáscsökkentő hatású, hasznos zsírsav alakulását is a szervezetünkben. Ennek a szintén fontos zsírsavnak a termelődését a túlzott Omega-6 zsírsav-fogyasztás is csökkenti, ezért különösen fontos, hogy ne növényi Omega-3 források fogyasztásával kompenzáljuk a magas Omega-6 zsírsav-fogyasztásunkat, mert mindkettő visszaveti ennek a fontos gyulladáscsökkentő hatású zsírsavnak a szintjét szervezetünkben. Az EPA és DHA ezzel szemben nem csökkenti, sőt.Lehetetlen felsorolni a halolaj fogyasztásnak, azaz a megfelelő Omega-3 aránynak és a magas EPA, DPA és DHA zsírsav-fogyasztásnak az előnyeit. A kutatások által eddig talált legfontosabbak röviden:

Agy és idegrendszer

  • Csökkenti a depressziót, agressziót, ingerlékenységet és rossz hangulatot.
  • Segíti a tanulási folyamatokat és fejleszti az intelligenciát, növeli az agytömeget, fejleszti az agyat, különösen ha már terhesség alatt és gyermekkorban is megfelelő a bevitel.


Szív- és érrendszer

  • Segít megtartani az erek rugalmasságát, szabályozza a szívritmust és a koleszterinszintet.
  • Csökkenti a trombózis, a stroke és az infarktus kockázatát, ahogyan a triglicerid-szintet és a vérnyomást is.


Egyéb

  • Segít megelőzni a fejlődő macula-degenerációt (AMD), a száraz szem-szindrómát, és jó hatású a szem hajszálereire.
  • Erős gyulladáscsökkentő hatásánál fogva hatékonynak találták reumás ízületi gyulladás ellen is.
  • A haj és a bőr egészségét, fényét segít megtartani.
  • A magas EPA és DHA vér-szintű emberekben lassabban rövidül a DNS-lánc végeit védő telomer, ami jelenleg a várható élethossz legpontosabb mutatója.
  • A termék kristályvanillint tartalmaz! Az összetevővel szembeni érzékenység esetén fogyasztását nem javasoljuk!


Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási/élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A GAL SynergyTech Zrt. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentik, hogy a termékeik hatóanyagairól szóló írásaik kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, termékeik megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóik visszatérő rendeléseikkel megtisztelik őket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hisznek, ezért dolgoznak. Forrás: Gyártó

Információk

Főkategória Antioxidánsok, Omega-3
Alkategória Tabletták / Cseppek / Esszencia
Összetevőinformation_mark Hal

Vélemények

Erről a termékről még nem írtak véleményt, légy Te az első!
Az oldal tetejére