Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.200 Ft
11.490 Ft
Kedvezmény: 1.710 Ft 13%
Az akció időtartama: 2023. 05. 06. - 2023. 05. 31.
Menny.:

GAL+ Multivitamin 60+30+Italpor

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. június 02.
Gyártó: Gal

Termékeik fejlesztésének alapja a természetesség és a hatásosság, kompromisszummentes megoldással. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában/arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben előfordulnak. A minőség iránti elköteleződést az is mutatja, hogy a termékfejlesztés során a saját kutatások helyett független nemzetközi klinikai kutatások eredményeit használják fel, majd választják ki a legmegfelelőbb összetevőket. Figyelembe veszik mérvadó orvosok, tekintélyes szakemberek állásfoglalásait. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy a GAL alapanyagai a természetben is megtalálható formában legyenek jelen. A cég alapítóinak eredeti motivációja az volt, hogy Családtagjaik, Barátaik és maguk számára állítsanak elő kimagasló minőségű termékeket, s ezt úgy, hogy azok áraikkal is elérhetőek legyenek. Mivel a termékek rendkívül hatásosnak bizonyultak, fogyasztóik reklám nélkül is hamar hírét vitték. A siker arra sarkallta a tulajdonosokat, hogy ne csupán egy szűk réteg, hanem egyre több ember számára hozzáférhetővé tegyék e készítményeket. Termékeik gyártása szigorú európai uniós szabályozás alatt történik. Valamennyi alapanyagukat európai laboratórium is bevizsgálja.

GAL+ Multivitamin 60+30+Italpor

13.200 Ft
11.490 Ft
Kedvezmény: 1.710 Ft 13%
Az akció időtartama: 2023. 05. 06. - 2023. 05. 31.
Menny.:
Kedvencekhez adom

Leírás

Vízoldékony összetevők 2 kisebb kapszulában, a korábbi 1 nagy helyett, amely a teljes emésztőrendszeri nyugalmat segíti elő. Továbbiakban a Kolin-cseppek külön termékben találhatóak meg, a szabadabb adagolhatóság vègett.

A GAL+ Multivitamin terméket a legújabb kutatások fényében fejlesztették ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben/arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó, tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. A vitaminok és ásványok részben organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövények kivonatából származnak. A mennyiségek esetében végig fontosnak tartották, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre se lépje túl az életszerű mennyiségeket, azaz azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem. Emellett rendkívül fontos, hogy a gondosan válogatott alapanyagok mellett ne lábatlankodjék semmi, ami nem odavaló. A termékben ilyesminek nyomát sem találod. Napi adag: 

1 db Lipofil olajkapszula (barna) + 2 db Hidrofil porkapszula (narancssárga) + 5 ml (4,4 g) komplementer italpor.

Felhasználási javaslat:

Lipofil olaj- és Hidrofil por-kapszulák: Étkezés közben, pár korty folyadékkal bevehetők, lehetőleg reggelinél vagy ebédnél, s ne a vacsoránál. Bevehető mindhárom kapszula egyszerre, de a magas vitamin- és ásványi anyag tartalom miatt előnyös a két egyforma hidrofil kapszulát egy-egy étkezésnél bevenni, az emésztőrendszeri diszkomfort-érzést így az arra érzékenyek is elkerülhetik.Komplementer italpor: Folyadékban oldandó. Bár egyszerre is megiható, a hasznosulás maximalizálásához előnyösebb több részletben magunkhoz venni. Feloldás után 8 órán belül érdemes elfogyasztani. Célszerű reggel és délután készíteni 1-1 adagot, 2,5-2,5 ml porból. Napközben így kényelmesen elkortyolgatható.A termékből kikerült a Kolin, mivel a visszajelzésekből származó tapasztalatok, valamint a kolinnal kapcsolatos újabb vizsgálatok is egy irányba mutatnak: a kolin-kiegészítés fajtája és módja egyénenként eltérően optimális. Van, akinek a lecitin, másnak a kolin-só vagy egyéb kolin-forrás a legmegfelelőbb, illetve pl. bőséges quinoa- és/vagy tojássárgája-/májfogyasztás mellett akár felesleges is pótolni. Minderről bővebben olvashatsz és az egyéni kolinszükségleted is megismerheted a kolin.gal.hu oldalon. 


Összefoglalva: 

Beszedhető minden (kapszulák + italpor) egyszerre is, bármelyik főétkezéskor, de ha az emésztőrendszered érzékeny és/vagy a maximumot szeretnéd kihozni a termékből, akkor érdemes az említett módokon, több részletben szedni. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépd túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.


Bár minden felhasznált hatóanyagforma eleve kiváló felszívódással rendelkezik, azt Bioperine® feketebors-kivonattal még tovább fokozták. Továbbá arra is ügyeltek, hogy a vízoldékony és zsíroldékony összetevőket ne keverjék, annak érdekében, hogy a számukra ideális hasznosulást/stabilitást biztosító módon lehessenek jelen, külön-külön.

A vízoldékony (hidrofil) összetevők egy része keményzselatin kapszulában kapott helyet, a már említett növényi-kivonatok mátrixával, míg azon hatóanyagok, amelyek esetében az egyenletes napi elosztás optimálisabb, napközben kortyolgatható italhoz szolgáló, komplementer italporként vannak jelen.

A zsíroldékony (lipofil) összetevők lágyzselatin kapszulába kerültek, GoldenOmega® halolaj-koncentrátumban oldva, természetes tokoferolokkal/tokotrienolokkal és görög zsálya-kivonattal stabilizálva.

A szokásos multivitamin összetevőkön túl a termék nagy mennyiségben tartalmaz magnéziumot, taurint, bambuszból nyert szilíciumot, K1- és K2-vitamint, valamint környezetbarát módon halászott és előállított, vadon élő apróhalakból származó, természetes (TG) formájú, hosszú láncú Omega-3 zsírsavakat (EPA, DPA, DHA) is. 

A B9-vitamint a szervezetünkben is megtalálható, aktív metil-folát formájában tartalmazza, annak is a legstabilabb, ún. C-kristály szerkezetű kalcium-sójaként; ez a Magnafolate®, amely még a metil-folát glükozamin-sójánál is stabilabb.
 

  • A termék kristályvanillint tartalmaz! Az összetevővel szembeni érzékenység esetén fogyasztását nem javasoljuk!
  • Warfarin vagy Kumarin (K-vitamin antagonista) típusú véralvadásgátló szedése esetén csak orvosod jóváhagyásával fogyaszd! 


 

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási/élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A GAL SynergyTech Zrt. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentik, hogy a termékeik hatóanyagairól szóló írásaik kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, termékeik megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóik visszatérő rendeléseikkel megtisztelik őket, az csakis azért történjék, mert a GAL termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hisznek, ezért dolgoznak. Forrás: Gyártó

Információk

Főkategória Vitaminok, Ásványi Anyagok
Alkategória Vitaminok
Típus Multivitamin

Vélemények

Erről a termékről még nem írtak véleményt, légy Te az első!
Az oldal tetejére