Csinta
"Sok-sok évvel ezelőtt, a nyers ételek felfedezése során egy napon szilvából készítettünk egy óriási lepényt. Csak szilva, semmi más. Türelmesen vártunk, amíg a gyümölcs megszáradt, összeállt, s így megszületett az "ŐsCsinta"." A csintát egy kis csapat készíti, Eszter és Péter, valamint lányaik, Luca és Lilla, mint főkóstolók és főkritikusok. Később pedig kreatív barátaik, ismerőseik ötletei, valamint támogatása is hozzájárult a tökéletes "Csinta" megalkotásához: a friss, bio gyümölcsből, alacsony hőfokon szárított, "nyers gyümölcslaphoz"... ami lehet tekercs, töltött tölcsér, snack, uzsonna, desszert, bármi. A különleges, kézműves szárítás miatt megmarad a gyümölcs saját íze, aromája, valamint tápanyagai. Nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott cukrot vagy édesítőszert. Semmilyen adalékanyagot, ízesítőszert, még citromsavat és pektint sem.