Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.220 Ft
Menny.:

NordSalse Bio Francesco's Pesto Vörös 120g

Elérhetőség: Átmeneti készlethiány
Várható szállítás: 2023. október 10.
Egységár: 10.166,67 Ft/kg
Gyártó: Nord Salse

1988 óta - Signor Francesco Monte alapításával - Igazi olasz, bio, gluténmentes szószok, pestok, paradicsomszószok. A Monte család az élelmiszeripar világában szerzett tapasztalatait arra használja, hogy prémium minőségű pestok, paradicsomszószok és kenhető krémek megalkotásának szentelje magát. 1992-ben székhelyüket a jelenlegi üzembe helyezték át, Piasco városába, Cuneo tartományba, néhány kilométerre Langhe, Roero és Monferrato tartományoktól, egy olyan földrajzi területre, mely nemrégiben az UNESCO Világörökség részévé vált. A Nord Salse termékeit gondosan válogatott nyersanyagokból és az olasz hagyományokat tiszteletben tartó gyártási eljárásokkal hozták létre, melyek ma már az összes nagy olasz szupermarketláncban megtalálhatóak.

NordSalse Bio Francesco's Pesto Vörös 120g

1.220 Ft
Menny.:
Kedvencekhez adom

Szállítási díjaink

Csomagautomata 890 Ft-tól

Házhozszállítás 1 390 Ft-tól

Ingyenes szállítási lehetőségek

DPD Csomagpont: 890 Ft
Ingyenes: 25 000 Ft felett
GLS Csomagpont: 1 290 Ft
Ingyenes: 25 000 Ft felett
DPD Házhozszállítás: 1 390 Ft
5kg felett: 1 890 Ft
Ingyenes: 25.000 Ft felett és 20kg alatt
GLS Házhozszállítás: 1 990 Ft
5kg felett: 2 490 Ft
Utánvét kezelés: 400 Ft

cím

Termék összetevők: extraszűz olívaolaj, paradicsomszósz, szárított paradicsom 9%, olasz bazsalikom 6%, kesudió, sajt (tej , só, oltó), fokhagyma , só, antioxidáns: aszkorbinsav.

Leírás

A vörös „Monti” pestot a „genovai pesto testvérének” hívják. A recept olasz bazsalikommal, napraforgómagolajjal és első osztályú szárított paradicsommal lesz teljes. A szárított paradicsom használata erősen vörös színűvé teszi. Ideális tésztákhoz, gnocchi készítéséhez vagy pirított kenyérre is kenhető. Általánosságban véve, a pesto vagy „pesto alla genovese” a liguriai konyha egyik jellegzetes összetevője: bazsalikomból, olívaolajból, fokhagymából, parmezánból és fenyőmagból előállított szósz (a fenyőmag például dióval is helyettesíthető). Olaszországban jellemzően tésztafélékhez (például trenette, lasagne, gnocchi, troffiette), esetleg kevés főtt burgonya társaságában tálalják, első fogásként, de számos egyéb tészta-, leves- (pl. minestrone) és zöldséges ételek hozzávalója lehet, kisebb mennyiségben. Felbontás után a pesto eltarthatósági ideje akár két hét is lehet, amennyiben mindvégig olívaolaj borítja a tetejét.

Ha még több pestora vagy kíváncsi, nézz körül itt! Ideális előételekhez, szószokhoz, pirítósra kenve, szendvicsek megbolondítására vagy pácként is remekül funkcionál.

Információk

Főkategória Szószok, Öntetek, Mártások
Alkategória Pestok
Összetevőinformation_mark Bazsalikom
Glutén infóinformation_mark Gluténmentes

Vélemények

Erről a termékről még nem írtak véleményt, légy Te az első!
Az oldal tetejére