cím
Leírás
A kecsketej összetétele inkább az anyatejhez, semmint a tehéntejhez hasonlítható. Komoly szerepet játszik immunrendszerünk védelmében. Zsírtartalma magasabb, mint a tehéntejnek, ezek a zsírok sokkal könnyebben emészthetőek, így nem megterhelők a szervezet számára.
A kecsketej kiváló fehérje- és kalciumforrás, a csontritkulás megelőzésében így kiemelkedő szerepe van. Ásványi anyagokban és és vitaminokban egyaránt gazdag;
- Kalciumot, magnéziumot, foszfort, nátriumot és káliumot.
- Niacint, A-, B1-, B2-, B5-, vitamint tartalmaz, D-vitamin tartalma jelentős.
Bio kecsketej, legalább 3,0%-os természetes zsírtartalommal. UHT technológiával készült, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio termék.
Az Andechser gyártóról:
A vezérigazgató, Barbara Scheitz nagyszülei több mint száz évvel ezelőtt megalapították az Andechser tejüzemet a Starnbergi-tó szomszédságában. Az 1980-as években Barbara Scheitz édesapja biotej feldolgozásába kezdett. Az 1990-es évek közepén, amikor egyre több szó esett a tejérzékenységről és allergiáról, jött az ötlet, hogy a tehéntej mellett kecsketejet is feldolgozzanak. Barbara Scheitz - akit szülei vállalkozásában tanítottak meg a tejipari szakmára - 2003-ban vette át a családi vállalkozás vezetését. Ő volt az első a tejágazatban, aki a tejtermelőkkel megállapodott a GMO-mentes termelésről. Ő volt az első, aki átláthatóvá tette a termelési útvonalat, lehetővé téve a termék felhasználóbarát internetes nyomon követését a tejtermelőkig. 2009-ben pedig az Andechser Natur név alatt forgalmazott termékcsaládot teljes mértékben átállította a bio termék vonalra.
Még több Andechser?
Információk
Főkategória | Növényi Italok, Tejek |
Alkategória | Tejek |
Bio infó | Bio termék |
Hasonló termékek
Vélemények
tisztelettel........