cím
Leírás
Roppanós étcsokoládé tört törökmogyoróval, glutén,-tej,-és hozzáadott cukor nélkül.
Az ALL IN natural food étcsokoládé mindössze 3 összetevőből áll, mivel csak azok az alapanyagok kerültek bele, amelyek elengedhetetlenek egy jó minőségű étcsokoládéhoz: kakaómassza, kakaóvaj és valamilyen természetes édesítő – amiből mi az egyik legnépszerűbb természetes cukoralkoholt, az eritritet választottuk. Ezt az önmagában is finom természetes ízvilágot tettük izgalmasabbá a tört törökmogyoróval, ami extra roppanósságot kölcsönöz a csokinak.
Az All in Natural Food gyártóról:
Kiss Enikő többszörös magyar bajnok, válogatott hétpróbázó volt, aki a sportolás befejezését követően egy olyan innovatív irányt szeretett volna találni, ami egészen pici kora óta tartó hobbijával is szorosan összecseng: ez pedig a sütés-főzés. 2014-ben alapította meg az All in Natural Food-ot, a szenvedély, a belső drive, a kitartó munka, a valami új létrehozásának a vágya pedig meghozta gyümölcsét, hiszen Magyarországon elsőként vezették be a paleo-és vegán termékeket. Glutén-, tej-, tojás-, kukorica-, valamint szója nélkül készítik termékeiket, hozzáadott cukortól mentesen. "Mindenmentes finomságainkat úgy alkottuk meg, hogy ne csak táplálóak, hanem valóban ízletesek legyenek azok számára is, akik eddig idegenkedtek a mentes ételektől, desszertektől."
Még több All in Natural Food?
Információk
Főkategória | Édességek |
Alkategória | Csokiszeletek |
Íz | Mogyoró |
Cukormentes infó* | Cukormentes* termék |
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 2042kJ / 486kcal |
Zsír | 45,7g |
amelyből telített zsírsavak | 24g |
Szénhidrát | 27,4g |
amelyből cukrok | 0,6g |
Fehérje | 8,6g |
Só | 0,01g |