cím
Leírás
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. A teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, mely garantálja a jóllakottság érzetét és elősegíti a bélműködést, ezért megfelelő alternatívát jelent azok számára, akik egészséges, kiegyensúlyozott étrendet választanak.
A teljes kiőrlésű gabona azt jelenti, hogy a magbél mellett a csírát és a maghéjat is megőrlik, így rostban, vitaminokban gazdag lisztet kapunk. A teljes kiőrlésű gabonákból készült termékek amellett, hogy sok hasznos élelmi rostot, vitamint és ásványi anyagot (E-vitamin, B-vitamin, kálium, kalcium, magnézium, foszfor) tartalmaznak, segítenek megelőzni a rák, a cukorbetegség, valamint a szívbetegségek kialakulását is. Továbbá csökkenthetik a koleszterinszintet és a vérnyomást egyaránt.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Származási ország: Olaszország
Allergén: glutén
Az Alce Nero gyártóról:
Olasz bio gazdálkodás - 1978 óta - Több mint 1000 gazdálkodót egyesít Olaszországban és több mint 10 000 kis családi gazdaságot Közép- valamint Dél-Amerikában. Több mint 40 éve választják a biogazdálkodást, ápolva a növény és az ember közötti kényes egyensúlyt: ezért döntöttek úgy, hogy olyan élelmiszereket állítanak elő, melyek mindkettőnek jót tesznek. Olyan termékeket, melyek szintetikus vegyszerek használata nélkül termesztett alapanyagokból készülnek, a legmodernebb agronómiai kapacitásoknak köszönhetően, a föld és az azt művelő emberek iránti legnagyobb tisztelettel. Olyan technikákkal feldolgozott termékeket, melyek megóvják és kiemelik az összetevőik tulajdonságait, köszönhetően a mindig rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes összetevőlistáknak is.
Még több Alce Nero?
Információk
Főkategória | Tészták |
Típus | Spagetti |
Jellemző | Teljes Kiőrlésű |
Bio infó | Bio termék |