cím
Leírás
Az Alce Nero Bio Zöld Olajbogyót Puglia-ban termesztik. Csak akkor szüretelik, ha a bogyók elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után alaposan megvizsgálják, hogy megfelelő minőségűek-e, majd egészben, magozatlanul tartósítják. Kiváló magában, előételként, tésztákhoz, de még a reggeli tükörtojásodhoz is.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Származási ország: Olaszország
Az Alce Nero gyártóról:
Olasz bio gazdálkodás - 1978 óta - Több mint 1000 gazdálkodót egyesít Olaszországban és több mint 10 000 kis családi gazdaságot Közép- valamint Dél-Amerikában. Több mint 40 éve választják a biogazdálkodást, ápolva a növény és az ember közötti kényes egyensúlyt: ezért döntöttek úgy, hogy olyan élelmiszereket állítanak elő, melyek mindkettőnek jót tesznek. Olyan termékeket, melyek szintetikus vegyszerek használata nélkül termesztett alapanyagokból készülnek, a legmodernebb agronómiai kapacitásoknak köszönhetően, a föld és az azt művelő emberek iránti legnagyobb tisztelettel. Olyan technikákkal feldolgozott termékeket, melyek megóvják és kiemelik az összetevőik tulajdonságait, köszönhetően a mindig rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes összetevőlistáknak is.
Még több Alce Nero?
Információk
Főkategória | Olíva- és Kapribogyó |
Bio infó | Bio termék |