cím
Leírás
Az Alce Nero organikus durumbúza lasagne 100% olasz búzából készül és tojásmentes. Fehérjetartalma hasonló a kenyérbúzáéhoz, azonban gluténtartalma magasabb, így gluténérzékenyeknek nem tanácsos a fogyasztása. A durumbúza több értékes tápanyagot tartalmaz, több A, B és E-vitamint, valamint rostokban is gazdagabb, mint a kenyérbúza. A rostdús táplálkozás növeli a teltségérzetet, így megkönnyíti a fogyókúrát, csökkenti a zsírok felszívódását, a koleszterinszintet, ezáltal az érelmeszesedés és a szívbetegség rizikóját is. Legnagyobb előnye azonban az alacsony glikémiás indexe, ami annyit tesz, hogy nem emeli meg drasztikusan a vércukorszintet, ezért cukorbetegek, fogyókúrázók is nyugodtan beilleszthetik étrendjükbe. Remek tészta alapanyag, a tésztamasszája rugalmas, könnyen kezelhető, amit tojásallergiások is bátran fogyaszthatnak, hiszen tojásmentesen készülnek.
Jól jönne néhány plusz ötlet egy kis olasz vacsihoz? Nézz be ide is!
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Származási ország: Olaszország
Allergén: glutén
Az Alce Nero gyártóról:
Olasz bio gazdálkodás - 1978 óta - Több mint 1000 gazdálkodót egyesít Olaszországban és több mint 10 000 kis családi gazdaságot Közép- valamint Dél-Amerikában. Több mint 40 éve választják a biogazdálkodást, ápolva a növény és az ember közötti kényes egyensúlyt: ezért döntöttek úgy, hogy olyan élelmiszereket állítanak elő, melyek mindkettőnek jót tesznek. Olyan termékeket, melyek szintetikus vegyszerek használata nélkül termesztett alapanyagokból készülnek, a legmodernebb agronómiai kapacitásoknak köszönhetően, a föld és az azt művelő emberek iránti legnagyobb tisztelettel. Olyan technikákkal feldolgozott termékeket, melyek megóvják és kiemelik az összetevőik tulajdonságait, köszönhetően a mindig rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes összetevőlistáknak is.
Még több Alce Nero?
Információk
Főkategória | Tészták |
Fajta | Durum |
Típus | Lasagne |
Bio infó | Bio termék |