cím
Leírás
A csicseriborsó glikémiás indexe meglehetően alacsony, 30 körüli. Fogyasztásával tehát nem emelkedik meg hirtelen a vércukorszint, ráadásul hosszan tartó teltségérzetet eredményez. 20%-ban fehérjét, 40%-ban szénhidrátot tartalmaz, valamint gazdag B1- és B6-vitamin forrás, mely folsavban is bővelkedik. Ásványi anyag tartalma szintén kedvező, sok magnézium, vas és cink található benne. Salátákhoz, hús- és halételek mellé köretként vagy levesbe ajánljuk. Felbontás után hűtve tárolandó.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Származási ország: Olaszország
Az Alce Nero gyártóról:
Olasz bio gazdálkodás - 1978 óta - Több mint 1000 gazdálkodót egyesít Olaszországban és több mint 10 000 kis családi gazdaságot Közép- valamint Dél-Amerikában. Több mint 40 éve választják a biogazdálkodást, ápolva a növény és az ember közötti kényes egyensúlyt: ezért döntöttek úgy, hogy olyan élelmiszereket állítanak elő, melyek mindkettőnek jót tesznek. Olyan termékeket, melyek szintetikus vegyszerek használata nélkül termesztett alapanyagokból készülnek, a legmodernebb agronómiai kapacitásoknak köszönhetően, a föld és az azt művelő emberek iránti legnagyobb tisztelettel. Olyan technikákkal feldolgozott termékeket, melyek megóvják és kiemelik az összetevőik tulajdonságait, köszönhetően a mindig rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes összetevőlistáknak is.
Még több Alce Nero?
Információk
Főkategória | Köretek, Hüvelyesek |
Alkategória | Hüvelyesek |
Összetevő | Csicseriborsó |