cím
Leírás
Az Alce Nero organikus, extra sötét csokoládéja 80% kakaót tartalmaz és pörkölt kakaóbabbal gazdagítják. A felhasznált kakaó Fair Trade minősítésű, Latin-Amerikából származik. Miután a babot pörkölték, a történelmi svájci csokoládégyár - a Chocolat Stella, az Alce Nero partnercége - szakértelmével dolgozzák fel. A csoki keserű ízű, édes jegyekkel, melyben bio nádcukrot használtak fel.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
Származási ország: Olaszország
Az Alce Nero gyártóról:
Olasz bio gazdálkodás - 1978 óta - Több mint 1000 gazdálkodót egyesít Olaszországban és több mint 10 000 kis családi gazdaságot Közép- valamint Dél-Amerikában. Több mint 40 éve választják a biogazdálkodást, ápolva a növény és az ember közötti kényes egyensúlyt: ezért döntöttek úgy, hogy olyan élelmiszereket állítanak elő, melyek mindkettőnek jót tesznek. Olyan termékeket, melyek szintetikus vegyszerek használata nélkül termesztett alapanyagokból készülnek, a legmodernebb agronómiai kapacitásoknak köszönhetően, a föld és az azt művelő emberek iránti legnagyobb tisztelettel. Olyan technikákkal feldolgozott termékeket, melyek megóvják és kiemelik az összetevőik tulajdonságait, köszönhetően a mindig rövid és egyszerű, tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes összetevőlistáknak is.
Még több Alce Nero?
Információk
Főkategória | Édességek |
Alkategória | Táblás Csokik / Bonbonok |
Íz | Kakaó |
Bio infó | Bio termék |