cím
Leírás
A PAPRIKÁN TÚL
Magyar ételbe Magyaros Fűszersót! Ha rántotthús volt a jeled az oviban, ha karikás ostorral metszed a szőlőt, de akkor is ha nem, imádni fogod.
Nyugodtan használhatod minden paprikás magyar kajába, pörkölt, gulyás, halászlé mind tökéletes lesz vele. Ha túróba kevered körözöttet kapsz, de mehet tejfölbe, joghurtba salátaöntetként vagy mascarponéba keverve házi magyaros vajkrém lesz az eredmény. Húsokhoz, grill ételekhez, pácolásra is jó szívvel ajánlom. Az egyik legsokoldalúbb fűszerkeverékem, ízvilága kellemes emlékeket fog ébreszteni a gyerekkorodból.
Na de nézzük mitől is olyan jellegzetes a magyar konyhaművészet?
Tusor András Gasztronómia című alapművében ezeket a kritériumokat fogalmazta meg:
- a sertészsír, a vöröshagyma és a fűszerpaprika együttes használata
- a sertéshús és sertészsír domináns alkalmazása
- a tejföl nagymértékű felhasználása
- sajátos ételkészítési módok (pörköltalap készítés, pirítva párolás, rántással sűrítés)
- sajátos fűszerezési eljárások
- magas szénhidráttartalmú köretek és főzelékek fogyasztása
Forrás: Gyártó
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
A Fűszeres Lány gyártóról:
Rosszul kitöltött egyetemi űrlap + kistermelői tapasztalatszerzés + kitartás, szorgalom, fejlődés = Saját kisüzem. Az izgalmasan fűszeres Fűszereslány tartósítószerektől- és egyéb ízfokozóktól mentesen, részben saját termesztésből származó alapanyagok felhasználásával, valamint szívével és kreativitásával hozza el asztalunkra a különböző készítményeket és idézi meg akár a magyar, akár más kultúrák gasztronómiai jellegzetességeit. Egy igazi, modernkori bájkeverő, kinek titkaira a Forbes magazin is kíváncsi volt. Vajon mit tudhat?
Még több Fűszeres Lány?
Információk
Főkategória | Fűszerek, Fűszerkeverékek |
Alkategória | Fűszerkeverékek |